Yandex Metrica

Ucuz kırmızı et müjdesi! ESK fiyatları düşürdü! Artık bu fiyattan satılacak!

Ucuz kırmızı et müjdesi! ESK fiyatları düşürdü! Artık bu fiyattan satılacak!

Kırmızı et fiyatlarının son aylarda artmasının ardından harekete geçen Et ve Süt Kurumu (ESK) fiyatları dengelemek için uygun fiyatlı et satışına başladı.

Ekonomi

05.03.2024, 21:54

Kırmızı et fiyatları son zamanlarda cep yakmaya başladı. Et fiyatları dengelemek üzere kurulan Et ve Süt Kurumu (ESK) artan fiyatların ardından harekete geçerek uygun fiyatları etleri piyasaya sürdü.

Market ve kasaplara giderel kırmızı et fiyatları gören vatandaşlar et almaktan vazgeçiyor. Bu durumun ardından Et ve Süt Kurumu (ESK) kurumu et fiyatları için harekete geçerek kırmızı et satışına başladı. 

2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? 2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne... Haberi Görüntüle

UYGUN FİYATLI KUŞBAŞI ET SATIŞI BAŞLADI

ESK'nın indirim açıklamasıyla birlikte, güncel et fiyatları da detaylı bir şekilde paylaşılmaya başlandı. Özellikle kıyma fiyatı merak edilen bir konuydu. Kırmızı et fiyatlarındaki son durumu öğrenmek için ESK'nın açıklamasına ve uygulanan indirimlere bir göz atalım.

Son zamanlarda et fiyatlarına peş peşe gelen zamlar vatandaşların büyük bir tepkisine neden olmuştu. Ancak Et ve Süt Kurumu bu duruma bir son vermek için harekete geçti. Yapılan açıklamaya göre, kırmızı et fiyatlarına 150 TL indirim uygulanacak. Bu indirim sayesinde vatandaşlar rahat bir nefes alacaklar.

Emekli maaşı hesaplama sistemi değişti: SSK, Bağ-Kur emeklileri bunları bilmeli! İşte yeni sistem... Emekli maaşı hesaplama sistemi değişti: SSK, Bağ-Kur emeklileri bunları bilmeli!... Haberi Görüntüle

İNDİRİM YAPILDIĞI AÇIKLANDI

Et ve Süt Kurumu, kombina ve kesimhanelerinde fiyatlara indirim yapıldığını duyurdu. Bunun nedeni ise 16 bin baş canlı kesimlik büyükbaş hayvanın satışının gerçekleştirilmiş olmasıydı. Bu satışla birlikte fiyatlar önemli ölçüde düştü.

İndirimli et fiyatları şu şekilde belirlendi: Kırmızı et fiyatları 150 TL düşerek kıymanın kilosu 200 ila 210 TL arasında, kuşbaşının kilosu ise 220 ila 230 TL civarında satışa sunulmaya başlandı. Böylece kırmızı et fiyatlarında yaklaşık olarak 150 TL'lik bir indirim yaşandı.

Bu indirimle birlikte vatandaşlar et ve kıyma gibi temel gıda maddelerine daha uygun fiyatlarla ulaşabilecekler. Ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçen vatandaşlar için bu haber sevindirici bir gelişme oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading