Yandex Metrica

Türkiye'ye kritik teklif! 'Petrol ve doğal gazda iş birliği yapalım'

Türkiye'ye kritik teklif! 'Petrol ve doğal gazda iş birliği yapalım'

Libya Ulusal Birlik Hükümeti (UBH) Ekonomi ve Ticaret Bakanı Muhammed el-Huveyc ile Türk iş insanlarının bir araya geldiği toplantıda doğal gaz ve petrolde iş birliği potansiyeli ele alındı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

Libya Ulusal Birlik Hükümeti (UBH) Türk iş insanlarını yatırıma davet etti. UBH Ekonomi ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Muhammed el-Huveyc, Türk-Libya İş Adamları Konseyinden bir heyetle Bakanlığın Trablus'taki yerleşkesinde bir araya geldi.

İki ülke arasındaki seonomik bağların güçlendirilmesi ve işletme sahipleri ile yatırımcılar arasında ağ oluşturmayı hedefleyen toplantıda Türk şirketlerinin Libya'da çeşitli sektörlerde altyapının geliştirilmesindeki rolüne değinildi.

Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE KRİTİK PETROL VE DOĞAL GAZ TEKLİFİ

Taraflar petrol ve gaz sektöründeki yatırım projelerini ve Libya Ulusal Petrol Şirketinin gözetiminde petrol ürünleri için rafineriler kurma konusunu ele aldı.

Libya Sağlık Bakanlığını desteklemek için iki ülkedeki sağlık alanındaki özel sektör arasında ortaklığın güçlendirilmesi ve başkent Trablus'ta ortak bir hastane kurulması kararlaştırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading