Yandex Metrica

Türkiye'nin dev bankaları enflasyona savaş açtı! Maddi destek için 70 bin TL'lik ödeme yapılacak

Türkiye'nin dev bankaları enflasyona savaş açtı! Maddi destek için 70 bin TL'lik ödeme yapılacak

Emekli maaşını Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan alan vatandaşlar için yeni kredi kampanyası kapsamında emekli vatandaşlara belgesiz kredi ödemelerinin makul faizlerle yapılacağı müjdesi geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:35

 Vakifbank ve Ziraat Bankası kamu bankası olduğu için bu kurumlardan kredi kullanan tüm vatandaşlara uygun faiz oranları üzerinden işlemler gerçekleştirirken rahat bir şekilde geri ödemelerini sağlayacak bir kampanya hazırlanıyor. 

Cem Yılmaz ne kadar, kaç TL nafaka veriyor? Cem Yılmaz'dan nafaka açıklaması Cem Yılmaz ne kadar, kaç TL nafaka veriyor? Cem Yılmaz'dan... Haberi Görüntüle

İSTEDİĞİNİZ KREDİ LİMİTİNİ KULLANABİLECEKSİNİZ

Halihazırda Vakıfbank veya Ziraat Bankası'nda hesabınız varsa ve kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka şubelerini ziyaret ederek kimlik kartınız ile işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ancak, yalnızca kimliğinizle belirli bir müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüştüğünüzde istediğiniz kredi limitini kullanabilirsiniz. Örnek olarak 70.000 Türk Lirası kredi kullanırsanız 24 ay vadeli şekilde yararlanacaksınız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading