Yandex Metrica

Türkiye İş Bankası'ndan müşterilerine müjdeli haber! 4 gün boyunca bunu yapana 400 TL ödenecek

Türkiye İş Bankası'ndan müşterilerine müjdeli haber! 4 gün boyunca bunu yapana 400 TL ödenecek

Türkiye İş Bankası müşterilerine müjdeli haberi duyurdu. İş Bankası tarafından yapılan açıklamada 400 TL Maxipuan yükleneceği duyuruldu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:43

İş Bankası tatile gitmeyi planlayan müşterileri için müjdeli haberini duyurdu. 400 TL Maxipuan verilecek olan kampanya kapsamında, tatilbudur sitesinden Maximum kartlarla tek seferde yapılacak 4000 TL ve üzeri alışverişlere 400 TL Maxipuan verilecek. 

Son gün 31 Ocak 2022

ŞARTSIZ 20.000 TL NAKİT! O bankadan anında ihtiyaç kredisi hesaba yatıyor ŞARTSIZ 20.000 TL NAKİT! O bankadan anında ihtiyaç kredisi hesaba... Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI 

Kampanyaya dâhil olan kartlar:

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Pati Kart, Maximum Genç Kredi Kartı), Bankamatik Kartları ve MaxiPara kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler:

Ticari kredi kartları ve aidatsız kredi kartları ile yapılan işlemler, iptal, iade işlemleri ile MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Kampanyadan yararlanabilmek için Maximum Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlanmalıdır. Katılım kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Kampanyanın kullanımı:

Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanyadan kazanılan MaxiPuanlar 16 Şubat 2022 tarihinde en son alışveriş yaptığınız kartınıza yüklenecek olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 28 Şubat 2022 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.Türkiye İş Bankası A.Ş kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading