Yandex Metrica

Sitede Ara

Türk topraklarından petrol fışkırıyor: Kanadalı şirket Türk petrol rezerv haritasını yayımladı!

Türk topraklarından petrol fışkırıyor: Kanadalı şirket Türk petrol rezerv haritasını yayımladı!

Kanada merkezli Trillion Energy, Türkiye, Suriye ve Irak'ta bulunan petrol rezerv alanlarını gösteren bir harita yayımladı.  

Ekonomi

27.05.2024, 16:47

Kanada merkezli Trillion Energy, Türkiye'deki Güneybatı Karadeniz gaz sahasında iki ay sürecek bir operasyon programına başlamıştı.

Açıklamada, “Operasyonlar birkaç aşamada yürütülüyor ve SASB gaz sahasında geçen yıl açılan/tamamlanan altı kuyunun yanı sıra tarihsel olarak su yükleme sorunları yaşayan birkaç eski kuyu da dahil olmak üzere yedi veya sekiz kuyuyu içeriyor.” ifadeleri yer almıştı.

Operasyonda, geçen yıl açılan/tamamlanan altı kuyunun yanı sıra tarihsel olarak su yükleme sorunları yaşayan birkaç eski kuyu da dahil olmak üzere yedi veya sekiz kuyuyu kapsam alanına alındı.

Emekliye balbadem tadında müjde: 3 zam paketi onaylandı: Temmuzda şenlik var! Emekliye balbadem tadında müjde: 3 zam paketi onaylandı: Temmuzda şenlik... Haberi Görüntüle

OPERASYON 20 GÜN SÜRDÜ

Haziran ayının ortasından itibaren dört kuyuda 49 metre gaz borusu delindi ve AKK-3 kuyusuna ilk hız dizisi yerleştirildi. Bu çalışma programının ana odak noktalarından biri olan gaz hız dizilerinin (hız dizileri su yüklenmesini önlemek için borulara giren su miktarını kısıtlar) uzun vadeli stabilize üretim için kuyu performansını iyileştirmesi bekleniyor.

Lüks hayata son! Vergi paketinin detayları belli oldu Lüks hayata son! Vergi paketinin detayları belli oldu Haberi Görüntüle

PETROL HARİTASI YAYIMLANDI

Operasyonlar, Gülüç-2, Güney Akçakoca-2, Batı Akçakoca-1 ve Akçakoca-3 kuyularını içeren Akçakoca platformunda gerçekleşti.

Trillion Energy, yapılan operasyonlar sonucunda Türkiye, Suriye ve Irak'taki petrol rezervlerinin bulunduğu alanları gösteren bir harita yayımladı.

Habere Tepki Ver

7

1

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading