Yandex Metrica

Tüp fiyatlarına indirim mi geldi? Güncel tüp fiyatları nedir? Tüp fiyatlarına zam yapıldı mı?

Tüp fiyatlarına indirim mi geldi? Güncel tüp fiyatları nedir? Tüp fiyatlarına zam yapıldı mı?

Enfasyonla ile birlikte gelen ve hıoz kesmeden devam eden zamlar vatandaşların sıkıntılı günler yaşamasına sebeb oldu. En çok zam gelen ürünlerden biri tüp fiyatları olmuştu. Son dakika İpragaz tarafından indirim açıklaması yapıldı. 

Ekonomi

20.04.2024, 19:03

Asgari ücret, memur ve emekli maaşına gelecek olan zamlar öncesinde pek çok ürün ve hizmete zam gelirken gelen zamlar vatandaşı adeta bunalttı.

En çok zam gelen ürünlerin başında tüp fiyatları yer almıştı. Tüpe gelen zam cepleri yakarken beklenen indirim haberi son dakika duyuruldu!

Image

THY'den küresel siber soruna ilişkin açıklama: 84 sefer iptal edilmişti THY'den küresel siber soruna ilişkin açıklama: 84 sefer iptal edilmişti Haberi Görüntüle

TÜP FİYATLARINDA İNDİRİM

İpragaz tarafından yapılan açıklamada büyük mutfak tüpü siparişi verecek olan kişilere 90 TL'lik indirim yapılacağı açıklandı. İpragaz tarafından yapılan açıklamada "iPApp’tan İndirim Kampanyası! iPApp müşterilerine özel 12 kg’lık ev tüpünü hemen avantajlı fiyattan siparis vermek için; sepette “iPApp’tan 90 TL İndirim” seçimini yapınız" diyerek 90 liralık indirim yapılacağını açıkladı. Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

Image

Kampanya, 12 kg'lık İpragaz ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 1-13 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya döneminde, İpragaz tarafından EPDK'ya bildirilen KDV dahil tavan satış fiyatı üzerinden 90 TL tutarında indirim uygulanacaktır.

 

Kampanya seçimi sonrası, kampanya koşullarını sağladığınız takdirde kampanya katılımınız gerçekleşecektir. Kampanya sadece İPApp üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir. Kampanya koşulları, belirlediğiniz konum için geçerlidir.

 

Sipariş vereceğiniz adresin bulunduğunuz il/ilçe’nin konumunuzdan farklı olması durumunda kampanya koşulları farklılık gösterebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading