Yandex Metrica

TOKİ başvuruları bitti mi? TOKİ başvuru tarihi uzatılacak mı?

TOKİ başvuruları bitti mi? TOKİ başvuru tarihi uzatılacak mı?

TOKİ 'İlk Evim' projesinde başvurular eylül ayı itibarıyla başlamıştı. Sosyal konut başvurularına yoğun ilgi devam ederken, son başvuru tarihi merak konusu oldu. Henüz başvuru yapmamış vatandaşlar da TOKİ başvuruları bitti mi? TOKİ başvuruları uzatılacak mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Ekonomi

18.05.2024, 11:25

TOKİ sosyal konut projesiyle ilgili müjde geçtiğimiz ay verilmiş ve başvurular başlamıştı. Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen projeye yoğun ilgi gösterildi. Başvurular 8 milyona yaklaştı. Başvuru yapıp yapmamakta kararsız olan vatandaşlar başvuruların bitip bitmediğini merak ediyor.

Peki TOKİ başvuruları bitti mi? TOKİ başvuru tarihi uzatılacak mı? İşte merak edilenler...

EYT'nin maliyeti ne kadar? AK Partilisi isim canlı yayında rakam verdi EYT'nin maliyeti ne kadar? AK Partilisi isim canlı yayında rakam... Haberi Görüntüle

TOKİ BAŞVURULARI BİTTİ Mİ, TARİH UZATILACAK MI?

TOKİ 'İlk Evim ve İlk İş Yerim' projelerine e-Devlet üzerinden yapılan başvurular 28 Ekim tarihinde sona erdi. Banka aracılığıyla yapılan başvurular ise 31 Ekim'de bitti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ başvurularının uzatıldığını duyurdu. Katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Şu anda açıklanmış olan dev bir proje. Kuradan arsaları alanlar evlerini yapacaklar. Seçimden sonra da yeni bir hızla Türkiye Yüzyılına ayrı bir güç katacağız. 7 Kasım'da sona erecek arsa ve iş yeri başvurularımızın süresini 15 Kasım'a kadar uzatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading