Yandex Metrica

Sitede Ara

TOGG ne zaman çıkacak? TOGG fiyatı ne olacak?

TOGG ne zaman çıkacak? TOGG fiyatı ne olacak?

TOGG ne zaman çıkacak, fiyatı ne olacak araması internette yapılmaya devam ediyor. TOGG hazırlıkları devam ederken TOGG lansman tarihi belli oldu. Bu haber sonrasında vatandaşlar internette "TOGG ne zaman çıkacak? TOGG fiyatı ne olacak?" diye arıyor. Peki TOGG ne zaman çıkacak? TOGG fiyatı ne olacak?

Ekonomi

27.01.2024, 05:05

TOGG seri üretimi ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Tüm çalışmalara son sürat devam ederken TOGG fiyatı da aranıyor. Lansman tarihi belli olduktan sonra TOGG internette araştırılmaya başladı. Peki TOGG ne zaman çıkacak? TOGG fiyatı ne olacak?

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve euro kurunda son durum! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve euro kurunda son... Haberi Görüntüle

TOGG NE ZAMAN ÇIKACAK?

TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş, seri üretimin 2023'ün ilk çeyreğinde başlamış olacağı bilgisini verildi. Son açıklananlara göre TOGG bu yılın son çeyreğinde seri üretime hazır hale gelecek. Ekim sonu, Kasım başında TOGG tesisi hazır olacak.

TOGG fabrikasında üretim birimleri mayıs ayında tamamlanacak. Gövde , boyahane ve montaj teisleri de yüzde 90 oranında bitti. 185 robot parçasız provalara başladı.

Asgari ücrete özel formül: Devlet devreye giriyor: O tarih ilk adım atılabilir Asgari ücrete özel formül: Devlet devreye giriyor: O tarih ilk... Haberi Görüntüle

TOGG FİYATI NE OLACAK?

TOGG SUV modeli €40.000 olacağı açıklandı. TOGG fiyat  listesi kesin olarak bilinmemek kaydıyla 606.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılacağı düşünülüyor. Ama TOGG satış fiyatı daha kesin olarak bildirilmedi.

TOGG SUV fiyatı da net olmamak kaydıyla yeni nesil elektrikli SUV modeli için şirketin CEO'su başlangıç fiyatı olarak 25.000-30.000 Dolar seviyesinde olacağını açıkladı.

TOGG SEDAN fiyat listesi de merak edilenler arasına girdi. Hem elektrikli hem tam otomatik olan TOGG SEDAN fiyatı hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading