Yandex Metrica

Tiryakilere kötü haber: Sigaraya 5 TL zam! İşte en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları

Tiryakilere kötü haber: Sigaraya 5 TL zam! İşte en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabı üzerinden sigara zammı ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Aybaş, bir sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını iddia ederken, diğer sigara gruplarına da zam beklediğini belirtti.

Ekonomi

19.05.2024, 08:58

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabı üzerinden sigara zammı ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve sigara fiyatlarındaki değişiklikleri gündeme taşıdı. Aybaş, bir sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını iddia ederken, diğer sigara gruplarına da zam beklediğini belirtti. Bu açıklama, sigara fiyatları konusundaki merakı artırdı ve "Sigaraya zam geldi mi?" sorularını beraberinde getirdi.

Emeklilere taze taze müjde: 10, 20, 30 bin maaş alana ek ödeme yatacak: Karar onaylandı Emeklilere taze taze müjde: 10, 20, 30 bin maaş alana... Haberi Görüntüle

5 TL ZAM

Eylül ayının başlarında birçok marka, sigara gruplarına 5 TL zam yapmıştı. Ancak, Özgür Aybaş'ın açıklaması, yeni zamların yolda olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, sigara zammının ne zaman yürürlüğe gireceği konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

Philip Morris sigara grubunda en ucuz sigara 47 TL olurken en pahalı sigara ise 55 TL'ye yükseldi.

JTİ sigara grubunda en ucuz sigara 46 TL olurken en pahalı sigara ise 51 TL oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading