Yandex Metrica

T.C kimlik numarasının sonu 0-2-4-6-8 olanlara bayram müjdesi! Adınızı kontrol edin: Bayram öncesi en az 4.400 TL hesabınızda olacak!

T.C kimlik numarasının sonu 0-2-4-6-8 olanlara bayram müjdesi! Adınızı kontrol edin: Bayram öncesi en az 4.400 TL hesabınızda olacak!

Devlet tarafından düşük gelirli ailelere, çocuklara, yaşlılara ya da engellilere de sosyal yardım için destek ödemeleri yapılıyor. Destek ödemeleri belirli kriterleri karşılayan kişi ya da hanelere verilen bir ödeme. Kriterler kişinin gelir düzeyi, yaş, cinsiyet, çalışma durumu, sağlık durumu gibi faktörlere göre değişebiliyor. Bayram öncesi milyonlarca vatandaşın yüzü yapılacak destek ödemeleriyle gülecek. Milyonlarca kişiye ödenen destek ödemeleri ayın ilk günlerinde ya da ortalarında hesaplarda olmaya başlayacak.

Ekonomi

03.02.2024, 13:16

T.C kimlik numarasının sonu 0-2-4-6-8 olanlara ayın 15'inde destek ödemesi yapılacak. Listede adı soyadı olanlar hemen baksın. Bayram öncesi en az 4.400 TL hesabınızda olacak.

CİMER'e vatandaşlardan şikâyet yağıyor! KDV hilesiyle devleti soyanlara maliye nefes aldırmayacak! CİMER'e vatandaşlardan şikâyet yağıyor! KDV hilesiyle devleti soyanlara maliye nefes... Haberi Görüntüle

BAYRAM ÖNCESİ HESAPLARDA OLACAK

Destek ve yardım ödemeleri, devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara maddi destek amacıyla yapılan yardımlardır. üzenli ya da tek seferliğine yapılan sosyal yardım, sağlık hizmetleri, eğitim, işsizlik sigortası, tarım, maddi yardım gibi birçok farklı konuda olabiliyor. Ramazan Bayramı öncesi verilen bazı destek ödemeleri hesaplara yatacak.

Akaryakıt fiyatları değişiyor mu? Brent petrol geriledi: 15 Nisan 2024 benzin, motorin ve LPG fiyayları... Akaryakıt fiyatları değişiyor mu? Brent petrol geriledi: 15 Nisan 2024... Haberi Görüntüle

HANGİ DESTEK ÖDEMELERİ VERİLİYOR?

- Evde bakım maaşı

- SED çocuk yardımı

- İşsizlik maaşı

- Aile destek  programı

- Çocuk destek  bileşeni

- Elektrik faturası yardımı

- Doğal gaz faturası yardımı

- İşe Yönlendirme Yardımı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading