Yandex Metrica

TC kimlik numarası sonu 0,1,2,3,4 olanlar! Sosyal destek ödemeleri hesaplara gönderildi: e-Devlet'ten kontrol edin

TC kimlik numarası sonu 0,1,2,3,4 olanlar! Sosyal destek ödemeleri hesaplara gönderildi: e-Devlet'ten kontrol edin

Devlet tarafından vatandaşların acil ihtiyaçlarını gidermesi için verilen destek ödemeleri hesaplarına yatırılmaya devam ediliyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

Türkiye Cumhuriyeti devleti ihtiyaç sahibi vatandaşlarını ayırım yapmaksızın desteklemeye devam ediyor. Türkiye'de devlet tarafından sosyal destek ödemeleri hesaplara aktarılmaya devam ediyor. Buna göre ise her ay yapılan sosyal yardımlar araştırılmaya devam ederken bu süreçte de yeni programlar da açıklanmaya devam ediyor. Buna göre ise 11 haneli TC kimlik numarasının son hanesine göre de destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı ifade edildi. İşte yapılacak destek ödemesi ile ilgili detaylar... 

Türkiye'de okuyan milyonlarca öğrenci devlet desteği ile eğitimini sürdürürken üniversite öğrencilerine yatırılan KYK burs ve kredi ödemeleri ile ilgili merak edilen açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yükseköğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin her ay burs ve kredi ödemeleri doğrultusunda hesaplarına ay başı yatırılan bu ödemeler ise bayram öncesinde yatırılacak mı, yatırılmayacak mı sorusu soruluyordu. Öğrencilerin merak ettiği sorularla ilgili detaylı bilgiler gelmeye başladı.

O hava yolu şirketinden dev kampanya! 9 dolara her yere uçabilirsiniz! Bu ucuz biletler kapış kapış gidecek! O hava yolu şirketinden dev kampanya! 9 dolara her yere... Haberi Görüntüle

HAZİRAN AYI ÖDEMELERİ AY BAŞI YATIRILACAK

Eğitim hayatını devam ettirmek için maddi desteğe ihtiyaç duyan milyonlarca öğrencinin araştırdığı KYK burs ve kredi ödemeleri Haziran ayı itibariyle hesaplara yatırılacak. Buna göre ise ödemeler her zaman olduğu gibi TC kimlik numarasının son rakamlarına göre gün bazlı yatırılmaktadır. Bu öğrencilere, T.C. kimlik numaralarının son rakamına göre her ayın 6 ve 10'uncu günleri arasında ödeme yapılmaktadır. Bu doğrultuda ilk ödemeler TC kimlik no rakamı 0 ile başlayanlar ayın 6'sında ve 8 ila 10 arası bitenler ise ayın 10. günün ödemelerini hesaplarına almaktadır. Öğrenciler sıralarına göre ödemelerini hesaplarından çekebilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading