Yandex Metrica

Tarımsal destek ödemeleri hesaba yattı mı? Tarımsal destek ödemesi ne kadar, kaç TL?

Tarımsal destek ödemeleri hesaba yattı mı? Tarımsal destek ödemesi ne kadar, kaç TL?

Tarımsal destek ödemeleri hesaba yattı mı? Tarımsal destek ödemesi ne kadar, kaç TL? Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan vatandaşlar bu soruların cevabını araştırmaya başladı. Peki tarımsal destek ödemeleri verildi mi?

Ekonomi

23.01.2024, 20:24

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal destek ödemesi alan binlerce çiftçi vatandaşı ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Peki, Tarımsal destek ödemeleri hesaba yattı mı? Tarımsal destek ödemesi ne kadar, kaç TL?

Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Haberi Görüntüle

TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ HESABA YATTI MI? 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ödemelerin hesaplara yatırıldığı belirtilerek, '54 milyon 722 bin 465 liralık tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.' ifadelerine yer verildi. 

Türk  Hava Yolları'ndan dünya rekoru! En çok yolcu taşıyan hava yolu şirketi oldu Türk Hava Yolları'ndan dünya rekoru! En çok yolcu taşıyan hava... Haberi Görüntüle

TARIMSAL DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR? 

Söz konusu açıklamaya göre, destek tutarları, hububat, baklagil ve dane mısırda 32 milyon 949 bin 332 lira, hayvan gen kaynaklarını korumada 13 milyon 860 bin 200 lira, TMO alım priminde 4 milyon 738 bin 211 lira ve sertifikalı fidan üretiminde 3 milyon 174 bin 722 lira olarak tespit edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading