Yandex Metrica

Tarım Kredi Market’ten yeni indirim müjdesi: Çay, Şeker, Ayçiçek Yağı, Bulgur… İhtiyacınız varsa fiyatlar çok uygun 

Tarım Kredi Market’ten yeni indirim müjdesi: Çay, Şeker, Ayçiçek Yağı, Bulgur… İhtiyacınız varsa fiyatlar çok uygun 

Yaptığı kampanyalarla temel ihtiyaç malzemelerini tüketiciyle uygun fiyatlarla buluşturan Tarım Kredi Market, dev indirim yaptı. Çaydan şekere, ayçiçek yağından makarnaya fiyatlar düştü. Bugün başlayan indirimin detayları paylaşıldı. İşte o indirimli ürünler...

Ekonomi

12.02.2024, 17:09

Tarım Kredi Kooperatif Market, yerli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilere sunuyor. A’dan Z’ye birçok ürün ile hizmet sunmaya devam eden Tarım Kredi Kooperatif Market’in indirimleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 

Mayıs ayının son indirimini yapan markette, çay, şeker, ayçiçek yağı, bulgur, mercimek ve makarna gibi temel gıda ürünlerinde fiyatların düştü. İndirim oranının tam tamına %10 olduğu vurgulanıyor.

Moody's Türkiye'nin kredi notunu yükseltti: Bakan Şimşek'ten açıklama Moody's Türkiye'nin kredi notunu yükseltti: Bakan Şimşek'ten açıklama Haberi Görüntüle

TEMEL ÜRÜNLERDE İNDİRİM

Tarım Kredi Market'in indirim kampanyalarının halk tarafından takdir edildiği ve büyük ilgi gördüğü aktarılıyor. Özellikle çay, şeker, ayçiçek yağı, bulgur, mercimek ve makarna gibi temel gıda maddelerinin fiyatlarının düşmesi, vatandaşların bütçesine olumlu bir etki yapacağı ve daha ekonomik alışveriş imkanı sağlayacağı ifade ediliyor.

Mayıs ayında gerçekleştirilen son indirimin de tüketicileri sevindirdiği ve bu ürünleri daha uygun fiyatlarla temin etme fırsatı sağladığı belirtiliyor.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading