Yandex Metrica

Sorgusuz sualsiz PTT'den 3 BİN 708 TL ANINDA YATACAK! O şartları karşılayanlar e-Devlet'e akın etsin

Sorgusuz sualsiz PTT'den 3 BİN 708 TL ANINDA YATACAK! O şartları karşılayanlar e-Devlet'e akın etsin

Devletin sosyal yardım çalışmaları kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşlara yönelik olanakları artırmak adına e-devlet başvuru ekranını açtı. Sorgusuz sualsiz PTT'den 3 BİN 708 TL ANINDA YATACAK. O şartları karşılayanlar e-Devlet'e akın etsin.

Ekonomi

01.04.2024, 21:07

Sorgusuz sualsiz PTT'den 3 BİN 708 TL ANINDA YATACAK! O şartları karşılayanlar e-Devlet'e akın etsin -  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri kapsamında devam eden çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda hak sahiplerine, hesaplarına 3 bin 708 TL'ye kadar ödeme yapılıyor.

Hükümetin uyguladığı destek politikaları çerçevesinde, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlar devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuklara yönelik Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini sürdürüyor. Bu kapsamda hak sahibi ailelere, anaokulu, ilkokul, ortaokul, üniversite ve diğer kurumlardan ayrılan çocuklara göre değişen tutarlarda, 2 bin 59 TL ile 3 bin 708 TL arasında destek ödemeleri yapılmaktadır.

Araç sahiplerine müjde: Motorine bu gece indirim geliyor Araç sahiplerine müjde: Motorine bu gece indirim geliyor Haberi Görüntüle

TCMB'den yeni kararlar: Sıkı para politikası duruşunu destekleyici adımlar TCMB'den yeni kararlar: Sıkı para politikası duruşunu destekleyici adımlar Haberi Görüntüle

SED BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

SED başvurusu yapabilmek için belirli koşulların yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu koşullar arasında bakım tedbiri kararı alınmış ailelere dönük destek, bakım tedbiri kararı olan çocuklar için maddi yardım, ekonomik zorluklar nedeniyle muhtaç duruma düşen çocuklar, felaket veya afet durumlarındaki muhtaç çocuklar için bakım tedbiri, kaza veya hastalık sonucu geçim sıkıntısı yaşayanlar, hayati tehlike arz eden bir ameliyat geçiren kişilere, vefat etmiş olanların çocuklarına yardım ödemeleri bulunmaktadır.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Bir ile daha hızlı tren geliyor Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Bir ile daha hızlı tren geliyor Haberi Görüntüle

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI SED ÖDEMELERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerine devam ettiğini duyurarak çocuk politikalarının temelini aile bütünlüğünün korunması olarak belirtti. Hükümetin aldığı karar doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine yönelik destek ödemeleri devam etmektedir.

SED paketi kapsamında çocuk başına yapılan ekonomik destek tutarı ortalama 4 bin liraya yükselirken, bu destek tutarları hak sahiplerine aylık olarak ödenmektedir. SED ödemelerinden faydalanmak isteyenler, başvurularını e-Devlet üzerinden kolayca gerçekleştirebilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading