Yandex Metrica

Son dakika: Ziraat Bankası müşterileri hesabınızı kontrol edin! 550 TL ödeme yapıldı

Son dakika: Ziraat Bankası müşterileri hesabınızı kontrol edin! 550 TL ödeme yapıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi sonrası Ziraat Bankası destek ödemelerine başladı. Yapılan destek ödemesi sonrası vatandaşların hesaplarına 550 TL ödeme yapıldı. Peki destek ödemesi nasıl alınır?

Ekonomi

23.01.2024, 20:29

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi sonrası ülke genelinde seferberlik başladı. Felaket sonrası depremzedeler için alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Deprem bölgesinde yer alan vatandaşlara 550 TL'ye varan ödemeler yapılacak. 

Toplantı iki gün sürecek! Erdoğan taraflarla görüşecek: Çalışma Meclisi 5 yıl sonra toplanıyor! Toplantı iki gün sürecek! Erdoğan taraflarla görüşecek: Çalışma Meclisi 5... Haberi Görüntüle

DEPREMZEDELERE DESTEK ÖDEMESİ 

Afet bölgesi olan 11 ilimizde ilan edilen OHAL, seferberlik ve yas üzerine devlet tarafından verilen desteklerde büyük bir artış görüldü. Ayriyeten deprem bölgesinde hayvancılık ile uğraşan vatandaşlar için de açıklamalar geldi.

EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek mi? EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek... Haberi Görüntüle

550 TL ÖDEME YAPILACAK 

Diğer yandan deprem bölgesinden hayvancılıkla uğraşanlara nakdi destek veriliyor. Ziraat Bankası deprem bölgesinde yaşayan depremzedelere 500 TL büyükbaş hayvan 50 TL ise küçükbaş hayvanlar için destek verecek. 

Hayvan miktarınıza göre Ziraat Bankası üzerinden sosyal yardım alabilirsiniz. Resmî Gazete'de yayınlanan haber ile birlikte küçükbaş için 50 TL, büyükbaş için 500 TL yem desteği verileceği de açıklandı. Afet bölgesinde yer alan hayvancılık ile uğraşan vatandaşlar destekten faydalanabilir.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading