Yandex Metrica

Son dakika: Yeni destek paketi! Ticaret Bakanı Bolat açıkladı: Çalışmalarda sona yaklaşıldı

Son dakika: Yeni destek paketi! Ticaret Bakanı Bolat açıkladı: Çalışmalarda sona yaklaşıldı

Son dakika haberi... Eximbank yeni genel müdürlük binasının açılışına katılan Ticaret Bakanı Ömer Bolat ihracatçılara müjdeyi verdi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İhracatçılara yönelik yeni destek paketleri üzerinde çalışıyoruz. Yeni paket, ihracat kredilerinin ihracata etkisinin en somut şekilde ölçülebildiği kredi programı olma özelliği taşıyor" ifadelerini kullandı.

Ekonomi

22.02.2024, 09:41

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İhracatçılara yönelik yeni destek paketleri üzerinde çalışıyoruz. Yeni paket, ihracat kredilerinin ihracata etkisinin en somut şekilde ölçülebildiği kredi programı olma özelliği taşıyor" ifadelerini kullandı.

IMF'den yeni rapor: Küresel ekonomi aynı kalır, Türkiye ekonomisi yükselir! IMF'den yeni rapor: Küresel ekonomi aynı kalır, Türkiye ekonomisi yükselir! Haberi Görüntüle

YEŞİL DÖNÜŞÜM KREDİ PROGRAMI

İhracatçılar için yüksek etkili ve kalıcı bir finansman imkanı sağlayacaklarını belirten Bolat, yeşil dönüşüm kredi programı kapsamında firmaların kullanacağı finansmanın belli bir maliyet yükünü Ticaret Bakanlığı olarak karşılamayı planladıklarını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading