Yandex Metrica

Son dakika: Otomobil sahiplerine kötü haber! 436 TL ceza ödeyebilirsiniz

Son dakika: Otomobil sahiplerine kötü haber! 436 TL ceza ödeyebilirsiniz

Milyonlarca ehliyet sahibi vatandaşa kritik uyarı yapıldı. Araç sürücülerini ilgilendiren duyuruda bunu yapmayanların 436 TL ceza ödemek zorunda kalacağı bildirildi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:22

Araç sahibi olan milyonlarca vatandaşa son dakika uyarısı geçildi. Otomobil sürerken yapılmaması gerekenlere dikkat çekilen haberde, 2023 yılı cezalarının güncellendiği ve kurallara uymayanlara verilecek para cezalarından bahsedildi. 

Konu ile ilgili olarak emniyet kemeri takmama cezasına zam yapıldı. Bu zam kapsamında araçta emniyet kemeri takmayan sürücülere verilecek olan ceza ise 436 TL oldu. 

Gram altın dibe çakıldı! 4 ay sonra şaha kalkacak! 23 Temmuz 2024 altın fiyatları Gram altın dibe çakıldı! 4 ay sonra şaha kalkacak! 23... Haberi Görüntüle

436 TL CEZA ÖDENECEK 

Trafikte güvenlik için olmazsa olmazların başında gelen kurallardan biri emniyet kemeri takmamak olsa da maalesef bu durum en çok ihlal edilen trafik kuralları içerisinde yer aldığı bildirildi. Araçta emniyet kemeri takmayanlara ise 436 TL ceza verileceği bildirildi.

Tüm bunlarla beraber birçok sürücü tarafından ihlal edilen kurallardan bir diğerinin de sürücünün araç kullanırken telefonla konuşması olduğu belirtilerek bu kuralı ihlal edenlere 951 TL ceza verileceği aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading