Yandex Metrica

Son dakika: Milyonlarca çalışana promosyon müjdesi! Özel sektör de faydalanacak

Son dakika: Milyonlarca çalışana promosyon müjdesi! Özel sektör de faydalanacak

Türkiye'nin ana gündemi EYT ve asgari ücret iken çalışanların promosyon hakkına ilişkin de yeni bir açıklama geldi. Atalay, bu hususdaki son gelişmeleri aktardı.

Ekonomi

13.02.2024, 20:27

Özel sektör çalışanları, kendilerine de banka promosyonu verilip verilmeyeceğini merak ederken ekonomist ve uzmanlardan her gün yeni açıklamalar geliyor.

Özel sektörde bazı şirketler promosyon ödemesi yaparken bazı şirketler de promosyon ödemesine yanaşmadı. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, promosyonla ilgili işçilerin ve çalışanların problemine dikkat çekerek 'Promosyonla ilgili sıkıntılarımız var. Bunun çözülmesi lazım. Ocak ayının ortasında ya da sonunda bunun çözülmesi lazım' dedi.

Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırıldı Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırıldı Haberi Görüntüle

"İŞÇİLER TABANDA BUNU BEKLİYOR"

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, promosyonla ilgili Ocak ayını işaret ederken taşeronların da bu konuyla ilgili sıkıntılarının olduğunu dile getirdi.

'Taşeronun sıkıntısı var. Vergi ile sıkıntımız var. İş yerleri ile ilgili şu anda promosyonla ilgili özel sektörün bir bölümü veriyor bir bölümü vermiyor. Bunlarla ilgili sıkıntımız var. Bunların tamamı ocak ayının ortasında ya da sonunda çözülmesi gerekiyor. Yani işçiler tabanda bunu bekliyorlar. Taşerondaki arkadaşlar geçiş bekliyor. Asgari ücret kadar onlar da kamuoyu için bizim için önemli.'


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading