Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.80

%-0.3 expand_more

ALTIN

2528.50

%0 expand_less

BIST

10889.48

%0.17 expand_less

BTC ($)

67797.25

%0.5 expand_less

Son dakika: İŞKUR'dan öğrencilere müjde! Ücretsiz oldu

Son dakika: İŞKUR'dan öğrencilere müjde! Ücretsiz oldu

İŞKUR, hem staj arayanları hem de iş verenleri bir araya getirebilmek için çevrimiçi olarak hizmet verecek yeni bir sistem kuracak. Söz konusu sistemdeki hizmetler tamamen ücretsiz olacak.

Ekonomi

23.01.2024, 19:50

İŞKUR, staj arayanlar ve işverenleri buluşturmak için Staj Portalı isimli uygulamasını hayata geçirdi. Bu uygulamada, taraflar ücretsiz bir şekilde çevrimiçi ortamda buluşacak.

Türkiye İş Kurumu Staj Portalı; özellikle gençlerin mesleki deneyim kazanması, işgücü piyasasına ve iş hayatına ilişkin bilgi sahibi olmaları amacıyla staj programlarına kolayca başvuru yapmalarını hedeflerken, stajyer arayan işverenlerle öğrencileri buluşturan bir platform işlevi görecek.

Emekliye cillop gibi ek ödeme! Karar gece yarısı saat 00:00'da çıktı! 22-23-24 Temmuz’da ekstra maaş verilecek Emekliye cillop gibi ek ödeme! Karar gece yarısı saat 00:00'da... Haberi Görüntüle

İŞVERENLER UYGUN GÖRDÜKLERİ ADAYI GÖRÜŞMEYE DAVET EDECEKLER

Staj Portalı uygulamasına dış kullanıcılar (stajyer adayları ve işverenler) https://staj.iskur.gov.tr bağlantısını kullanarak giriş yapabilecek. Zorunlu veya gönüllü bağlı staj yapmak isteyen gençler sistem üzerinden tüm staj ilanları görerek niteliklerine uygun olan ilanlara başvuru yapabilecek. İşverenler, başvuran stajyer adayları arasından uygun gördüğü kişileri görüşmeye davet edebilecek.

Tabeladaki fiyatlar her an değişebilir: İşte benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum Tabeladaki fiyatlar her an değişebilir: İşte benzin, motorin ve LPG... Haberi Görüntüle

ESNEK BİR SİSTEM SUNACAK

Staj Portalı hizmetiyle staj başvuruları dönem sınırlaması olmaksızın her zaman alacak. Staj tarihlerinin stajyer adayının ve işverenin uzlaştığı takvimde yapılabileceği esnek bir sistemde, stajyer ve işverenlerin birlikte belirlediği tarihlerde staj yapma imkanı bulacak.

Staj Portalı hakkında bilgi almak isteyen gençler ve işverenler Bursa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Gemlik, İnegöl ve Yıldırım Hizmet Merkezlerinde bilgi alabilecek. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading