Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Fiyat İstikrarı Komitesi'nden yeni karar! Bakan Nebati resmen duyurdu

Son dakika: Fiyat İstikrarı Komitesi'nden yeni karar! Bakan Nebati resmen duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Fiyat İstikrarı Komitesi'nin aldığı yeni kararları duyurdu. Bakan Nebati, "Gıda ürünlerinde arz güvenliğini güçlendiren stratejik ürünlere ilişkin çalışmalar ile konut piyasasına yönelik alınan tedbirleri değerlendirerek Organize Sanayi Bölgelerinin geliştirilmesi için adımların atılması konusunda karar kıldık" dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:39

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında dün toplanan Fiyat İstikrarı Komitesinde, enflasyon ile gıda ve tarımsal ürünlerde temel girdi maliyetlerindeki gelişmeler ele alındı.

Bakan Nebati, gıda ürünlerinde arz güvenliğini güçlendiren stratejik ürünlere ilişkin çalışmalar ile konut piyasasına yönelik alınan tedbirleri değerlendirerek Organize Sanayi Bölgelerinin geliştirilmesi için adımların atılması konusunda karar alındığını duyurdu.

Asgari ücrete ara zam mı geliyor? 2024 Temmuz ayında net... Haberi Görüntüle

EKİM AYINA DİKKAT ÇEKİLDİ

Fiyat İstikrar Komitesi, önümüzdeki ekim dönemine yönelik tarımsal ürünlerin temel girdilerde arz-talep dengesinin sağlanmasına; konut piyasasında fiyat mekanizmasını bozan adımlara karşı alınabilecek tedbirler üzerinde çalışılmasına; ayrıca Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında ithalata bağımlılığı azaltıcı yatırımlara hız vermek ve üretim, ihracat ile istihdamı artırmak amacıyla Organize Sanayi Bölgelerinin geliştirilmesine ve desteklenmesine yönelik adımların atılmasına karar verdi.

11.350 TL'nin altında maaş alan emeklilere müjde! 7 gün içerisinde... Haberi Görüntüle

GIDA ÜRÜNLERİNDE ARZ GÜVENLİĞİ GÜÇLENDİRİLECEK

Fiyat İstikrarı Komitesinde alınan kararları Sosyal medya hesabı Twitter'dan duyuran Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, şu ifadeleri kullandı: "Gıda ürünlerinde arz güvenliğini güçlendiren stratejik ürünlere ilişkin çalışmalar ile konut piyasasına yönelik alınan tedbirleri değerlendirerek Organize Sanayi Bölgelerinin geliştirilmesi için adımların atılması konusunda karar kıldık."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading