Yandex Metrica

Son dakika: Emekliye tarihi müjde! 5500 TL'ye ulaştı

Son dakika: Emekliye tarihi müjde! 5500 TL'ye ulaştı

Bankaların promosyon yarışında TEB de elini yükseltti. Banka, yaptığı açıklamada 5500 TL'ye kadar emekli promosyonu sunacağını açıkladı.

Ekonomi

16.05.2024, 10:23

Bankalar, emekli müşterileri kendi bünyelerine katabilmek için promosyonlarını artırmaya  ve ek fırsatlar sunmaya devam ediyor. Konuya ilişkin açıklama yapan TEB, "Emeklilerimize 5.500 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı" ifadelerini kullandı.

MÜSİAD'dan dikkat çeken Tayvan ve çip çağrısı: 'Ülkelerin milli güvenliklerini tehdit edebilir' MÜSİAD'dan dikkat çeken Tayvan ve çip çağrısı: 'Ülkelerin milli güvenliklerini... Haberi Görüntüle

TEB EMEKLİ PROMOSYONU DETAYLARI

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 5.500 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.

Kampanya 01.07.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.

Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.

Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

Çılgın keşif! O bölgede dev petrol ve doğalgaz rezervi bulundu: Tam 3,2 milyar varil petrole eş değer Çılgın keşif! O bölgede dev petrol ve doğalgaz rezervi bulundu:... Haberi Görüntüle

TEB İNDİRİM VE AVANTAJLAR

CEPTETEB Mobil’de emekli maaş müşterilerine özel ayrıcalıklarını görebileceği “Emekli Maaşım TEB’de menüsü”

TEB Bonus Kredi Kartlarıyla yılda 4.500 TL’ye varan bonus kazanma fırsatı
Size özel avantajlı sigorta paketleri.

Gelir belgesiz ve emekli maaş müşterilerimize özel indirimli faiz oranları ile ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanabilme imkanı.

Marifetli Hesap’ta birikimlerinizi avantajlı günlük faiz oranlarıyla değerlendirme ve dilediğiniz zaman para yatırma ve çekme fırsatı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading