Yandex Metrica

Son dakika: Ekonomik Dönüşüm Zirvesi İstanbul'da gerçekleşecek!

Son dakika: Ekonomik Dönüşüm Zirvesi İstanbul'da gerçekleşecek!

Son dakika haberleri... Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 'Ekonomik Dönüşüm Zirvesi', Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın ev sahipliğinde İstanbul'da 29 Eylül'de gerçekleşecek.

Ekonomi

23.01.2024, 22:13

Son dakika haberleri... Hazine ve Maliye Bakanlığının düzenlediği "Ekonomik Dönüşüm Zirvesi" perşembe günü dünyanın önde gelen ekonomistlerini İstanbul'da bir araya getirecek.

Aracı olan herkes dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Sakın o ücretleri ödemeyin! Aracı olan herkes dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Sakın o... Haberi Görüntüle

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, perşembe günü yapılacak zirve, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açılış konuşmasıyla başlayacak. Zirvede, yeni küresel ekonomik düzenin ortaya çıkardığı fırsatlar başta olmak üzere çeşitli başlıklar ele alınacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığının ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirilecek "Ekonomik Dönüşüm Zirvesi" kapsamında, dünyanın önde gelen ekonomistleri "Pandemi sonrası dönemde iktisat paradigmasında dönüşüm ve yükselen ülkeler" ana teması etrafında yeni ekonomik düzenin ortaya çıkardığı fırsatlara ilişkin değerlendirmede bulunacak.

Altın yorumcusundan flaş açıklama: 20 bin TL olacak! Gram altın zirvede! İşte güncel fiyatlar Altın yorumcusundan flaş açıklama: 20 bin TL olacak! Gram altın... Haberi Görüntüle

12 ÜLKEDEN AKADEMİSYENLER TÜRKİYE'YE GELECEK

Zirve için 12 ülkeden akademisyenler Türkiye'ye gelecek. Aralarında Prof. Dr. Charles Yuji Harioka, Prof. Dr. David B. Audretsch, Prof. Dr. Cheng Hsiao, Prof. Dr. Jonathan A. Batten, Prof. Dr. Douglas Cumming'in de bulunduğu dünyaca tanınan ekonomistler son dönemdeki iktisadi gelişmelere ilişkin görüşlerini paylaşacak.

Zirve, "www.ekonomikdonusum.org" internet sitesi ve Youtube kanalı ile "@ekonomikdonusum" Instagram, Twitter ve Linkedin hesaplarından da takip edilebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading