Yandex Metrica

Son dakika: Ekmeğe rekor zam geliyor! Yeni fiyatı belli oldu

Son dakika: Ekmeğe rekor zam geliyor! Yeni fiyatı belli oldu

Bursa ve Kocaeli'de artan maliyetler nedeniyle ekmeğin fiyatına zam geldi. Zamlı fiyatlar 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak.

Ekonomi

23.01.2024, 20:00

Artan maliyetler nedeniyle 2 şehirde ekmeğe zam geliyor. Zam fiyatlarının 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacağı aktarıldı.

Ticaret Bakanlığı duyurdu: Tavuk etine ihracat yasağı geldi! Ticaret Bakanlığı duyurdu: Tavuk etine ihracat yasağı geldi! Haberi Görüntüle

EKMEĞİN FİYATI 5 LİRAYA YÜKSELDİ

Sözcü'nün aktardığı habere göre,  Bursa’nın İznik ve Orhangazi ilçelerinde 4 liradan satılan 210 gram ekmeğin fiyatı 5 liraya yükseldi.

Öte yandan Kocaeli’de de 1 Kasım’dan itibaren ekmeğin 210 gramı 5 lira olarak satılacağı ifade edildi ve Kocaeli için yapılan açıklamada, 5 liradan satılan 100 gram simidin yeni fiyatı ise 6 lira olduğu aktarıldı.

Emekliler dikkat! En düşük emekli maaşına en yüksek promosyon o bankada! Emekliler dikkat! En düşük emekli maaşına en yüksek promosyon o... Haberi Görüntüle

BURSA'DA DA ZAM VAR MI?

Bursa Fırıncılar Odası Başkanı Osman Çırakoğlu tarafından yapılan açıklamada, söz konusu artışın enerji fiyatlarındaki yükselişten meydana geldiği ifade edildi ve Çırakoğlu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“200 lira olan maya yaklaşık 400 lira oldu. Giderler çok yüksek. Kent merkezinde henüz ekmeğe zam yok ama beklenti var.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading