Yandex Metrica

Son dakika: Bu iddia ortalığı salladı! Vatandaşlar paralarını o bankadan çekme yarışına girdi

Son dakika: Bu iddia ortalığı salladı! Vatandaşlar paralarını o bankadan çekme yarışına girdi

Dünyanın en büyük yatırım bankalarından Deutche Bank ve Credit Suisse'nin iflasın eşinde olduğu iddia edildi. Bu iddianın ardından bu bankalarda parası olan vatandaşlar paralarını çekmeye başladı.

Ekonomi

21.05.2024, 21:49

Dünyanın en büyük yatırım bankalarından Deutche Bank ve Credit Suisse'in hisseleri 2008 krizi seviyelerinin dahi altına düştü. İki bankadaki durum sonrası uzmanlar, 15 Eylül 2008'de yaşanan Lehman iflasına dikkat çekti.

Emekliye müjdeli haber gece yarısı 00:05'de duyuruldu! TBMM’den onay çıktı Ekstra ödemeler hesaplara yatıyor Emekliye müjdeli haber gece yarısı 00:05'de duyuruldu! TBMM’den onay çıktı... Haberi Görüntüle

AVRUPA KRİZ TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA

Rusya'ya karşı başlattıkları yaptırımlar sonrası enerji kriziyle boğuşan Avrupa yeni bir kriz tehlikesi ile karşı karşıya. Dünyanın en büyük bankalarından olan İsviçre Bankası Credit Suisse ve Alman Deutsche Bank'ın zor durumda olduğu iddia edildi.

Yunan adasına giden Türklerin yüzüne tükürdüler: Küfür gibi menü kapağını hiç önemsemedi! Yunan adasına giden Türklerin yüzüne tükürdüler: Küfür gibi menü kapağını... Haberi Görüntüle

2008'DEN BİLE DAHA KÖTÜ DURUMDA

İki bankanın hisselerinde başlayan düşüş sert bir şekilde devam ederken, Deutche Bank & Credit Suisse hisseleri 2008 Krizi seviyelerinin dahi altına düşmüş durumda. Uzmanlar yaşanan durumla ilgili olarak 'Lehman 2.0?' olacak şeklinde sorular soruyor? (Lehman Brothers olayı: 15 Eylül 2008 tarihinde iflasını açıklamasıyla 613 Milyar USD borcu ile ABD tarihinin en büyük iflası meydana geldi.)

Bazı uzmanlara göre iflas risklerinin bile bulunduğu iddia edilirken, sosyal medyada dolaşan bir iddiaya göre ise; Papa Francis Vatikan’ın tüm finansal varlıklarının içlerinde ağırlıklı olarak Credit Suisse ve Deutsche Bankın da bulunduğu kuruluşlardan Vatikan bankalarına çekilmesi talimatını verdiği yönünde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading