Yandex Metrica

Son dakika: Benzin ve motorine rekor zam geliyor! Yeni fiyatlar vatandaşın belini bükecek

Son dakika: Benzin ve motorine rekor zam geliyor! Yeni fiyatlar vatandaşın belini bükecek

Son dakika haberine göre, Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,22 kuruş, Motorin grubunda 1,49 kuruş fiyat artışı bekleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:20

Vladimir Putin'in 24 Şubat sabahı verdiği emirle Rus birlikleri Ukrayna'ya askeri operasyon başlattı. Yaklaşık 3 aydır devam eden savaşla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürüyor. Benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakın takibe aldı.

Emeklilere taze taze müjde: 10, 20, 30 bin maaş alana ek ödeme yatacak: Karar onaylandı Emeklilere taze taze müjde: 10, 20, 30 bin maaş alana... Haberi Görüntüle

BENZİN VE MOTORİNE ZAM GELİYOR

02.06.2022 Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,22 kuruş, Motorin grubunda 1,49 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Yapılan açıklamada, "Fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilmektedir" ifadelerine yer verildi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faslı filozof Abdurrahman'ı kabul etti Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faslı filozof Abdurrahman'ı kabul etti Haberi Görüntüle

ÜÇ ŞEHİRDEKİ GÜNCEL FİYATLAR

Güncel akaryakıt (benzin motorin) pompa fiyatları;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 24,41 liradan satılıyor.

İstanbul'da benzin litre fiyatı 25,02 liradan satılıyor.

LPG litre fiyatı ise ortalama 11,47 lira seviyesinde satışa sunuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading