Yandex Metrica

Son dakika: Benzin ve motorine 2 TL, LPG'ye 4 TL indirim geliyor! KDV indirimi yapılacak mı? Kanun teklifi verildi

Son dakika: Benzin ve motorine 2 TL, LPG'ye 4 TL indirim geliyor! KDV indirimi yapılacak mı? Kanun teklifi verildi

Son dakika haberleri... Akaryakıta KDV indirimi tartışmaları devam ederken, seçim öncesinde bu uygulamanın hayata geçirileceği ve böylece LPG, benzin ve motorine indirim yapılacağı gündeme geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:36

Son dakika haberleri... Ankara kulislerinden yansıyan iddialara göre akaryakıta KDV indirimi uygulanması ihtimali bir hayli artış göstermiş durumda. 

Aracı olan herkes dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Sakın o ücretleri ödemeyin! Aracı olan herkes dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Sakın o... Haberi Görüntüle

BENZİNE VE MOTORİNE İNDİRİM OLARAK YANSIYACAK

Hali kazırda yüzde 18 olarak alınan KDV'nin düşürülmesi halinde bu düşüş benzin ve motorine 2 TL, LPG'ye ise 4 TL indirim olarak yansıyacak.

Araç sahibi olmak artık çok kolay! Yeni Renault Duster'ın fiyatı belli oldu: Bu fiyatlar kaçmaz Araç sahibi olmak artık çok kolay! Yeni Renault Duster'ın fiyatı... Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Türkiye'de güncel olarak benzin fiyatları 20-21 TL ve motorin litre fiyatları 19-21 TL arasında değişirken LPG fiyatları ise yurt genelinde 10,50 TL ila 11,90 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

Diğer yandan, sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre, akaryakıtta KDV indirimi şu an için söz konusu değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading