Yandex Metrica

Son dakika: Benzin, motorin, LPG fark etmez! Akaryakıta tarihi indirim geldi

Son dakika: Benzin, motorin, LPG fark etmez! Akaryakıta tarihi indirim geldi

Araç sahipleri, akaryakıta indirim haberi beklerken Akbank'tan dev hamle geldi. Banka, BP ile kampanya anlaşması imzalayarak akaryakıt kampanyasını duyurdu. İşte detaylar.

Ekonomi

06.04.2024, 23:10

Yıl içerisinde birçok kampanyaya imza atan Akbank, yeni kampanyasını akaryakıt sektörü için gerçekleştirdi. Buna göre, dev akaryakıt firması BP ile anlaşma imzalayan Akbank, 1 Temmuz-15 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyasını duyurdu. 

Rekor kıran altın durakladı! İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına uyarı: İki ihtimal var! Rekor kıran altın durakladı! İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına uyarı: İki... Haberi Görüntüle

50 TL PUAN VERECEK!

Yapılan duyuruda 1 Temmuz – 15 Ağustos 2022 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi BP istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 50 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 40 TL chip-para kazanma fırsatı sunulduğu belirtildi.

AK Parti 'fahiş fiyatlar' için düğmeye bastı: Yasada ön görülen ceza 10 katına çıkarılacak! AK Parti 'fahiş fiyatlar' için düğmeye bastı: Yasada ön görülen... Haberi Görüntüle

KAMPANYAYA NASIL KATILIRSINIZ?

Kampanyada kazanılan chip para 22 Ağustos 2022’ye kadar kampanyaya katılan BP istasyonlarından yapılacak akaryakıt ve otogaz alımında geçerli olacağı belirtilen duyurunun devamında kampanyaya Juzdan’dan katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin “Hemen Katıl” butonuna tıklaması veya kampanyaya SMS üzerinden katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahipleri ve tüzel müşterilerin Akbank’ta kayıtlı cep telefonundan “BP” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gerektiği belirtildi.

Fiyatlarda düşüş sürüyor: Altın güne nasıl başladı? 24 Nisan Çarşamba altın fiyatları Fiyatlarda düşüş sürüyor: Altın güne nasıl başladı? 24 Nisan Çarşamba... Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI NELER?

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kampanya katılımı, Juzdan’dan yapılan katılımlarda profil alanındaki “Katıldığınız Kampanyalar” bölümünde yer almasından sonra, SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir.

22 Ağustos 2022 tarihine kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında sadece akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading