Yandex Metrica

Son dakika: ABD'nin dolar hamlesi ortaya çıktı! Tüm dünyada rekor seviyeye yükselecek

Son dakika: ABD'nin dolar hamlesi ortaya çıktı! Tüm dünyada rekor seviyeye yükselecek

Takvim yazarı Bekir Hazar, doların dünya genelinde sarsılan imajını yükseltmek amacıyla bilinçli bir savaş ortamı oluşturulduğunu ve böylece yükselebileceğini ifade etti.

Ekonomi

23.01.2024, 19:38

Takvim yazarı Bekir Hazar, doların küresel anlamda güçlü tutma çalışmalarının devam ettiğini ve ülkelerin bilinçli olarak savaş ortamı oluşturmak istediğini söyledi.

Bekir Hazar, 'Doların tahtı sallanıyor' başlıklı yazısında çok çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte o yazıdan çarpıcı satır başları:

Cep telefonu olanlar dikkat! GSM faturanız 300 TL üstü geliyorsa müjde: 6 ay boyunca tek kuruş ödemeyeceksiniz Cep telefonu olanlar dikkat! GSM faturanız 300 TL üstü geliyorsa... Haberi Görüntüle

DÜNYADAKİ MERKEZ BANKALARINDAKİ DÖVİZ REZERVİNİN YÜZDE 59'UN ALTINA DÜŞTÜ

''10 yıl önce dünyadaki merkez bankalarındaki döviz rezervinin yüzde 72'si dolardı. Bu yıl itibariyle yüzde 59'un altına düştü. Raporda, "Eğer yüzde 50'nin altına inerse, Amerika Birleşik Devletleri'nin dolar gücü sorgulanmaya başlar" ifadesi dikkat çekti. Raporda fikirleri sorulan uzmanlar, "Türkiye, Rusya, İran gibi 19 ülkenin kendi para birimleriyle ihracat-ithalat sistemini kullanmaya başlaması, dolara en büyük saldırı girişimiydi. Eğer buna Avrupa Birliği ülkeleri de katılırsa, doların rezerv para gücü biter. Bu da Süper Güç Amerika için yeni bir düşmanı ortaya çıkartır. O düşman da dolara savaş açan ülkeler".

Dev rezerv göz kamaştırıyor! Bölgeyi terörden temizleyip petrol zengini olacaklar! Dev rezerv göz kamaştırıyor! Bölgeyi terörden temizleyip petrol zengini olacaklar! Haberi Görüntüle

O bölgede devasa rezerv bulundu: Tam tamına 3,2 milyarlık keşif! Değeri dudak uçuklattı! Herkes sıraya girecek O bölgede devasa rezerv bulundu: Tam tamına 3,2 milyarlık keşif!... Haberi Görüntüle

'DOLARIN GÜCÜNÜ KORUMASI İÇİN YÜZDE 9'LUK CEPHESİ KALDI'

''Raporda, Çin'in dolar rezervini azaltıp, altına yönelmeye başladığı İngiltere, Fransa, Almanya, Rusya ve Türkiye gibi 12 ülkenin de aynı adımları attığına dikkat çekildi. Bugün Süper Güç Amerika, doların gücünü koruması için yüzde 9'luk cephanesi kaldı. 32 trilyon dolarlık dış borcu olan ABD için artık büyük risk kapıda. O yüzden parayı takip ederseniz, her türlü kaos ve savaşın nedenini anlarsınız.
O yüzden ABD'nin en derin adamı Kissinger'in "Savaşın Ukrayna- Rusya çatışması ile son bulacağını zannediyorsanız aptal olmanız lazım. Daha büyük savaşlar yolda" şeklindeki çıkışı boşuna değil. Dünyayı Dolar İmparatorluğu'nun tahtını koruma savaşları bekliyor. Böyle bir ortamda her zaman söylediğimiz gibi biz ne yapacağız? ABD merkezli talimatlarla, yanyana gelmezlerin buluştuğu kirli ittifaklarla mı yürüyeceğiz?
Dünyada neler olduğundan zerre haberi olmayanları mı iktidara taşıyarak iş tutacağız? Karar sizin!

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading