Yandex Metrica

Son dakika: 200.000 TL'ye Türkiye'ye geliyor! Suzuki'den olağanüstü otomobil hamlesi

Son dakika: 200.000 TL'ye Türkiye'ye geliyor! Suzuki'den olağanüstü otomobil hamlesi

Türkiye'de pahalanan sıfır araç fiyatlarına karşı üreticiler ucuz araç ihtiyacını karşılamak için kolları sıvadı. Daha az dolulukta daha ucuz araçları Türkiye piyasasına sokmaya hazırlanan markalardan biri olan Suzuki yeni modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Ekonomi

10.05.2024, 12:51

Otomobil fiyatlarında gün geçtikçe artan fiyatlar sıfır otomobil almak isteyen vatandaşları zorlamaya başladı. 

Ortalama bir sıfır araç 400 bin TL'den başlarken Japon üretici Suzuki ucuz araçları Türkiye'de piyasaya sürmek için hazırlık yapmaya başladı. 

Yakında Türkiye pazarına da getirilmesi beklenen aracın fiyatının ise 200 bin TL civarında olması bekleniyor.

Bakan Şimşek açıkladı: Enflasyon tahminleri değişti Bakan Şimşek açıkladı: Enflasyon tahminleri değişti Haberi Görüntüle

HİNDİSTAN PAZARINDA SATIŞA ÇIKMIŞTI 

Suzuki Alto'nun Hindistan pazarında satışa sunulan yeni modeli fiyatı ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Üstelik iddialara göre bu modelin sıradaki durağı Türkiye.

Başlangıç seviyesinde manuel şanzıman tipiyle gelen aracın diğer donanım paketlerinde otomatik şanzıman seçeneği de yer alıyor.

13 inç büyüklüğündeki jant setiyle karşımıza çıkan araç, boyutuyla ülkemizde satılan Hyundai i10'dan bile küçük olduğunu gösteriyor.

Araç sahiplerine müjde: Motorine bu gece indirim geliyor Araç sahiplerine müjde: Motorine bu gece indirim geliyor Haberi Görüntüle

200 BİN TL'DEN SATILMASI BEKLENİYOR 

Otomobilin en ilginç noktası ise fiyatı. Hindistan'da satışa çıkacak olan araç, 5.000 dolar başlangıç fiyatı sayesinde bütçe dostu tanımının altını doldurmayı başarıyor.

Modelin en pahalı versiyonu için belirlenen bedel ise sadece 7.300 dolar. Otomobilin Türkiye'deki satış fiyatının ise 200 bin TL civarında olacağı tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading