Yandex Metrica

Son 3 gün kaldı! Araç sahipleri için dikkat çeken karar: Buna yapmayan...

Son 3 gün kaldı! Araç sahipleri için dikkat çeken karar: Buna yapmayan...

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) bitmesine çok az bir zaman kaldı.  2. taksitini ödemeyen vatandaşlara üzücü bir haber geldi. Vergi ödemesini yapmayan araç sahipleri satışlarının araçlarını gerçekleştiremeyecek. 

Ekonomi

14.05.2024, 15:02

Ek motorlu taşıtlar vergisi ve emlak vergisinin 2. taksitini ödemek için geri sayım başladı. Bu yıl bir kereye mahsus olmak üzere iki kez ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi için son taksit ödemesinin süresi yaklaştı. Kahramanmaraş depremleri sonrasında getirilen EK MTV’de ikinci taksit ödemelerin son gün 30 Kasım.

Gram altında sert düşüş! İşte 26 Temmuz 2024 güncel altın fiyatları Gram altında sert düşüş! İşte 26 Temmuz 2024 güncel altın... Haberi Görüntüle

VERGİSİNİ ÖDEMEYEN ARACINI SATAMAYACAK

Ek MTV'nin ilk taksiti ağustos ayında gerçekleştirilmişti. Vatandaşların cezai duruma düşmemek için Ek MTV 2. taksit ödemelerini belirlenen tarihe kadar ödemelerini mutlaka yapmaları gerekiyor. Ek MTV'yi yatırmayanlar araçlarını satamayacak ve trafikten çekemeyecek. Hurdaya ayıramayacak veya yurt dışına çıkaramayacak. Muayene de yaptıramayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading