Yandex Metrica

Şok dalgası yaratan söylenti: Fed'in tutumu 180° değişti ve Ethereum yüzde 18 yükseldi

Şok dalgası yaratan söylenti: Fed'in tutumu 180° değişti ve Ethereum yüzde 18 yükseldi

Kripto dünyasını sallayan söylenti piyasalarda şok etkisi yarattı! Bu söylenti sonrası Ethereum (ETH) %18 arttı.

Ekonomi

24.05.2024, 00:31

20 Mayıs'ta CoinDesk, konuya aşina kişilerin ABD SEC'in potansiyel ihraççılardan spot Ethereum ETF'leri için 19b-4 başvurularının güncellenmesini hızlandırmasını istediğini söylediğini bildirdi (19b-4, SEC'e fonlara izin verildiğini bildirmek için kullanılan bir formdur) borsalarda işlem yapmak için kural değişiklikleri), başvuruları bu Perşembe günü önemli bir son tarihten önce onaylayabileceklerini gösteriyor.

Ardından Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas sosyal medyada şunları söyledi: 

"James Seyffart ve ben, spot Ether ETF'nin onaylanma şansını Pazartesi günü %25'ten %75'e yükselttik ve bu öğleden sonra SEC'in bu konuda 180° dönebileceğini duyduk. Değişim (daha politik hale geliyor) dolayısıyla herkesin acelesi var (tıpkı bizim gibi ve herkes hayır diyeceğini düşünüyor).

Bakanlık sahillere iniyor! Fahiş fiyatla vatandaşın cebine göz dikenler yandı Bakanlık sahillere iniyor! Fahiş fiyatla vatandaşın cebine göz dikenler yandı Haberi Görüntüle

ETHEREUM YÜKSELİŞE GEÇTİ

SEC'in VanEck'in spot Ethereum ETF başvurusuna ilişkin nihai kararını 23 Mayıs'tan önce vermesi gerektiği bildirildi. Bloomberg ETF analisti James Seyffart, spot ETF başlatmanın aynı zamanda S-1 başvurusunun onaylanmasını gerektirdiğini, dolayısıyla bunun haftalar hatta aylar sürebileceğini söyledi.

Daha sonra James Seyffart, Ethereum spot ETF'leri için tüm başvuru sahiplerini listeledi. ABD SEC bu hafta birden fazla ETF başvurusu için son tarihlerle karşı karşıya. Eric Balchunas şöyle cevap verdi:

"SEC'in revize edilmiş 19b-4 belgesinin yarın sabah saat 10'dan önce sunulmasını umduğunu ve Çarşamba gününe kadar onaylanabileceğini duydum."

Merkez Bankası Başkanı cevapladı:  500 ve 1.000 liralık banknotlar çıkacak mı? Merkez Bankası Başkanı cevapladı: 500 ve 1.000 liralık banknotlar çıkacak... Haberi Görüntüle

24 SAAT İÇİNDE YÜZDE 6 ARTIŞ

Habere yanıt olarak kripto para piyasası yükselişe geçti CoinGecko verilerine göre küresel kripto para piyasası son 24 saatte %8 oranında artış gösterdi. Bunlardan Ethereum (ETH) 24 saatte %18 artışla 3.655 dolara ulaştı.

Bitcoin (BTC) de ETH ile birlikte yükseldi, 24 saat içinde %6 artış göstererek fiyatı 70.000 doların üzerine çıkardı.

Son dakika gelişmesi... ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Ethereum spot EFT'sini onayladı.

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

0

2

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading