Yandex Metrica

Sigaraya zam geliyor, 5 liralık zammın tarihi belli oldu: ZAM SONRASINDA EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA kaç TL oldu?

Yıl içinde en çok zamlanan ürünlerin başında sigara geliyor. Gündemde sıkça konu olan ve araştırılan sigara ile ilgili tüketicilere kötü haber duyuruldu. Sigaraya yapılan zam duyurusu, tiryakileri üzecek. 

Ekonomi

23.01.2024, 21:48

Özellikle sigara tüketen kişiler, güncel sigara fiyatlarını merak ediyor ve gelecek zamları araştırıyor. Geçtiğimiz günlerde, sosyal medyada sigaraya 5 liralık bir zam yapılacağı iddia edilmişti. Gündem olan paylaşımın ardından tiryakiler 'Sigaraya zam mı geliyor?' sorusuna yanıt ararken; konuyla ilgili açıklama Özgür Aybaş'dan geldi. 

Emekliye cillop gibi ek ödeme! Karar gece yarısı saat 00:00'da çıktı! 22-23-24 Temmuz’da ekstra maaş verilecek Emekliye cillop gibi ek ödeme! Karar gece yarısı saat 00:00'da... Haberi Görüntüle

SİGARAYA ZAM MI GELİYOR?

Edinilen bilgilere göre; yeni yıldan itibaren geçerli olmak üzere sigaraya 5 TL'lik bir zam bekleniyor. Uygulanacak 5 liralık zamla birlikte en düşük ve en yüksek sigara fiyatları sil baştan değişecek. 

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, “İçki ve sigara zamlarına hazır mıyız?” notunu düştü. 

Dev rezerv göz kamaştırıyor! Bölgeyi terörden temizleyip petrol zengini olacaklar! Dev rezerv göz kamaştırıyor! Bölgeyi terörden temizleyip petrol zengini olacaklar! Haberi Görüntüle

SATIŞ FİYATINA ZAM

Yaptığı açıklamalarla gündem olan Vergi Uzmanı Ozan Bingöl ise, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanarak bir açıklama yaptı:

“Aralık ayında Yİ-ÜFE sıfır dahi gelse; akaryakıt, alkol ve tütün ürünlerinin maktu ÖTV tutarlarına en iyimser tahmin ile yaklaşık %25 otomatik zam yapılacaktır. Bugün bir litre alkolde 845,96₺ olan ÖTV tutarı 3 Ocak tarihinde aksi bir karar alınmaz ise 1.057,45₺ olacaktır. Bu artış da bu ürünlerin satış fiyatına zam olarak yansıyacaktır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading