Yandex Metrica

Sigaraya beklenen zam geldi! Güncel fiyatlar paylaşıldı: Yeni fiyatlar ne zaman yürürlüğe girecek?

Sigaraya beklenen zam geldi! Güncel fiyatlar paylaşıldı: Yeni fiyatlar ne zaman yürürlüğe girecek?

Sigaraya beklenen büyük zam haberinin belli olmasıyla birlikte herkes yeni fiyatları bekliyordu. Yeni zamlı fiyat listesi kamuoyuna duyuruldu. Yapılan zamlarla birlikte, Marlboro markası için fiyat 46 TL, LM markası için fiyat 40 TL ve Parlement markası için fiyat 48 TL olarak belirlendi. Yeni zammın ne zaman yürürlüğe gireceği konusunda da detay verildi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:59

Tüketim ürünlerine peş peşe zamlar gelmeye devam ediyor. Sigaraya beklenen büyük zam haberinin ardından herkes yeni fiyatları merak ediyordu. 

Bugün, tüm sigara çeşitlerinde beklenen zam açıklandı ve LM markasının fiyatının 32 TL'den 40 TL'ye, Parlement markasının 48 TL'ye ve Marlboro'nun 46 TL'ye yükseldiği görüldü.

Sigaraya gelen zam konuşulurken aynı sırada ekmek fiyatlarına da zam yapılacağı duyuruldu. Şu anda 5 TL'ye satılan 200 gram somun ekmeğin; 220 grama çıkarılarak 10 TL'ye satılması planlanıyor.

Tüm haneler başvuracak! PTT'den TCKN'ye 3 bin 504 TL yatıyor! İşte detaylar... Tüm haneler başvuracak! PTT'den TCKN'ye 3 bin 504 TL yatıyor!... Haberi Görüntüle

YENİ SİGARA FİYATLARI


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading