Yandex Metrica

Sigara fiyatlarına zam mı geldi? 19 Ağustos en düşük sigara kaç TL? Güncel sigara fiyatları!

Sigara fiyatlarına zam mı geldi? 19 Ağustos en düşük sigara kaç TL? Güncel sigara fiyatları!

Sigaraya zam mı geldi sorusu gündemde yerini aldı. Vatandaşlar tarafından merakla takip edilen sigara fiyatları, sigara içenler tarafından araştırılıyor. Sigaraya zam gelip gelmediği hakkında aramalar devam ediyor. En düşük ve en yüksek sigara fiyatları gündemde yerini aldı. Sene başından bu zamana kadar sigaralara 8 TL zam yapıldı. Peki sigaraya zam mı geldi? 19 Ağustos en düşük sigara kaç TL? Güncel sigara fiyatları!

Ekonomi

14.03.2024, 09:31

Sigaraya zam mı geldi sorusu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Tütün üreticileri ve kullanıcıları tarafından en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları araştırması yapılıyor. Sosyal medyada sigaraya yeni zam geleceği ile ilgili konuşmalar çoğaldı. Peki sigaraya zam mı geldi? 19 Ağustos en düşük sigara kaç TL? Güncel sigara fiyatları!

Altın uzmanından ezber bozan tahmin: Gram altın çakılacak! Altın uzmanından ezber bozan tahmin: Gram altın çakılacak! Haberi Görüntüle

SİGARA FİYATLARINA ZAM MI GELDİ?

ÖTV zammı sonrası peş peşe uygulanan sigara zammı sonrasında internette sigara fiyatlarına yeni zam geleceği söylentisi dolaşmaya başladı. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş'ın yaptığı açıklaması sonrasında bir açıklama da Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar'dan geldi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar açıklamasında şöyle dedi:

"Sigaraya geçtiğimiz günlerde 2 lira zam yapıldı. Aslında 4 lira zam yapılacaktı ama firmalar 2 lirasını sübvanse etti. Sübvanse edilen 2 liranın zam olarak yansımasını bekliyoruz."

Çikolata yemeyi unutun! Kakao fiyatlarına okkalı zam gelecek: Stratejiler değişecek Çikolata yemeyi unutun! Kakao fiyatlarına okkalı zam gelecek: Stratejiler değişecek Haberi Görüntüle

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI NE KADAR?

Sigara fiyatlarındaki güncel tabloya göre en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları şöyle:

En düşük sigara fiyatı 25,50 TL
En pahalı sigara fiyatı 40 TL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading