Yandex Metrica

Savunma ve havacılıkta rekor ihracat! Prof. Dr. İsmail Demir paylaştı

Savunma ve havacılıkta rekor ihracat! Prof. Dr. İsmail Demir paylaştı

Türkiye savunma sanayiinde son dönemde büyük bir atılım sağladı. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, resmi Twitter hesabından savunma ve havacılık sektörünün rekor düzeyde artan ihracat rakamlarını açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:05

Prof. Dr. İsmail Demir paylaşımında, geçen yılın ilk üç ayına oranla savunma ve havacılık sektöründeki ihracat rakamlarında yüzde 48,6'lık bir artışın yaşandığını duyurdu.

Toplu taşıma bugün ücretsiz mi? 23 Nisan otobüs, metro, Marmaray bedava mı? Toplu taşıma bugün ücretsiz mi? 23 Nisan otobüs, metro, Marmaray... Haberi Görüntüle

İLK ÜÇ AYDA 1 MİLYAR DOLARA ÇOK YAKLAŞTIK

Tarihi artışı açıklayan Demir paylaşımında, bu yılın ilk üç ayında 961 milyon dolarlık ihracatın yapıldığı kaydetti.

ANNELERE MAAŞ BAĞLANIYOR! SGK her ay 325 euro verecek: O illerde başlıyor ANNELERE MAAŞ BAĞLANIYOR! SGK her ay 325 euro verecek: O... Haberi Görüntüle

"HEDEFLERİMİZ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREK"

SSB Başkanı İsmail Demir'in paylaşımında, "Savunma ve havacılık sektörümüz yılın ilk 3 ayında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre %48.6’lık artışla 961 milyon dolar ihracat gerçekleştirdi. Emeği geçenleri tebrik ediyorum, ancak hedeflerimiz için daha fazla çalışmamız gerektiğini bir kez daha vurguluyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading