Yandex Metrica

SASA hisse nedir? SASA değeri ne kadar?

SASA hisse nedir? SASA değeri ne kadar?

SASA hisse nedir, SASA değeri ne kadar? sorusu bugün şirket patronu İbrahim Erdemoğlu'nun açıklamalarının ardından düşüş yaşaması üzerine merak edilen soruların başında geldi. Peki, SASA hisse değeri neden düştü? 

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

SASA hisse nedir? SASA değeri ne kadar? Sorusu, borsa yatırımcısının ya da borsada hisse satın almak isteyenlerin ana gündem maddesi oldu. Zira bugün, SASA sahibi İbrahim Erdemoğlu, bir açıklama yaptı ve Borsa İstanbul BIST100'de en değerli şirket konumunda olan SASA fiyatı hakkında rahatsız olduğunu söyledi. 

Altın güne nasıl başladı? 25 Nisan altın düşüşe devam ediyor mu? Altın güne nasıl başladı? 25 Nisan altın düşüşe devam ediyor ... Haberi Görüntüle

SASA HİSSE NEDİR?

SASA Hisse, Erdemoğlu Holding'e bağlı SASA Polyester Sanayi AŞ şirketinin Borsa İstanbul'daki kısaltmasıdır. SASA değeri bugün 126 TL'dir. Şirket, Erdemoğlu Holding patronu İbrahim Erdemoğlu'nun bugün yaptığı açıklamalar neticesinde yüzde 16,07 değer kaybetmiş durumdadır. 

Et fiyatlarına tarihi zam: Bu fiyatları insanı vejeteryan yapar: Kuşbaşı ve kıyma fiyatları cep yakıyor Et fiyatlarına tarihi zam: Bu fiyatları insanı vejeteryan yapar: Kuşbaşı... Haberi Görüntüle

SASA HİSSE DEĞERİ NE KADAR?

SASA hisse değeri, 29 Kasım'da 140,80 TL'den kapanış yaptı. Ancak Erdemoğlu'nun açıklaması SASA değer kaybına yol açttı ve BIST100 hissesi yüzde 16,07'lik gerilemeyle 126 TL'ye kadar düştü. 

Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk çeken hanelere ek ödeme yapacak! İşte detaylar... Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk... Haberi Görüntüle

SASA HİSSE YÜKSELİR Mİ? 

Piyasa analistlerine göre, SASA Borsa İstanbul'da en güçlü hisselerden biri konumunda ve yakın zamanda yeni rekorlar kırması mümkün durumda.

Şirketin piyasa değeri 282,02 milyar lira. F/K oranı ise 38,69

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading