Yandex Metrica

Sitede Ara

Şartlar belli oldu! Aylık 7 bin TL ile ev sahibi olun

Şartlar belli oldu! Aylık 7 bin TL ile ev sahibi olun

TOKİ tarafından gerçekleştirilen konut satışları, vatandaşların ilgisini çekiyor. Ekonomik fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için peş peşe açıklamalar yapıldı. Ayda 7.500 TL ödeyerek ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte konut satışlarına dair bilinenler...

Ekonomi

26.05.2024, 14:31

TOKİ'nin Emlak Müzayede birimi tarafından yapılan açıklamada, farklı illerde yeni konut satışlarının gerçekleştirileceği duyuruldu. Yeni konutlarla birlikte vatandaşların ev sahibi olma imkanının sunulacağı belirtilirken, detaylar yakından takip ediliyor. 

Zorunlu afet sigortası ne zaman devreye girecek? Bakan Şimşek'ten merak edilen soruya yanıt Zorunlu afet sigortası ne zaman devreye girecek? Bakan Şimşek'ten merak... Haberi Görüntüle

TOKİ KONUT BAŞVURU ŞARTLARI

Emlak Müzayede aracılığıyla yayınlanan duyurular çerçevesinde, TOKİ konut satışlarında farklı dönemlerde çeşitli fırsatlar sunulmaktadır. Konut başvuruları için gereken şartlar merak edilirken, detaylar tek tek açıklanıyor. İşte TOKİ konut başvuru şartları:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. Ayrıca başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması şartı aranacaktır.
  • Başvuruda bulunacak kişinin 18 yaşını doldurmuş olması,
  • Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklardan herhangi birinin başvurusu geçerli sayılacaktır. Aynı aileden gelen birkaç başvuru geçersiz sayılıyor.
  • Belirlenen şartları sağlayan kişiler başvuru tarihleri arasında yetkili banka şubeleri üzerinden gerekli bedelleri ödeyerek satın alma talep ve yüklenim belgesini imzalaması gerekiyor.

Liste belli oldu! Bayramdan önce hangi maaşlar yatacak? Liste belli oldu! Bayramdan önce hangi maaşlar yatacak? Haberi Görüntüle

AYDA 7.500 TL İLE BAŞLAYAN TAKSİT FIRSATI

TOKİ'nin bünyesinde yapılacak 2+1 konutlar için ayda 7.500 TL'den başlayan taksit fırsatı sunulmaktadır. Emlak Müzayede, TOKİ konut başvuruları için şu açıklamalarda bulundu:

“Bir müzayede hikayesi…

Siz de yatırım fırsatlarını kaçırmamak için Türkiye’nin en büyük gayrimenkul müzayede şirketi Emlak Müzayede’yi takip edin”

Asgari ücrete ara zam için sürpriz görüşme: Bakan Işıkhan ve Türk-İş Başkanı Atalay masaya oturuyor Asgari ücrete ara zam için sürpriz görüşme: Bakan Işıkhan ve... Haberi Görüntüle

BİRÇOK İLDE BAŞLAYACAK

Emlak Müzayede'nin açıklamasına göre, yakın zamanda TOKİ konut satışlarının gerçekleştirileceği bildiriliyor. İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Antalya gibi birçok ilde konut satışlarının yapılacağı belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

4

1

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading