Yandex Metrica

Rüzgar tersine esiyor: Altın bu fiyattan alınır mı? İslam Memiş o rakamı işaret etti

Rüzgar tersine esiyor: Altın bu fiyattan alınır mı? İslam Memiş o rakamı işaret etti

Altın fiyatları 2700 TL'den 2400 TL seviyelerine kadar geriledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, o rakamı işaret ederek 'Alım fırsatı' dedi.  

Ekonomi

16.05.2024, 15:53

Amerika Merkez Bankası (FED), piyasanın beklentisine paralel olarak politika faizini serbest bırakma kararı aldı. Aylık bilanço küçültme büyüklüğünü ise 60 milyar dolardan 25 milyar dolara düşürdü.

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların altın düşecek mi, yükselecek mi? Sorusuna cevap verdi. İşte İslam Memiş'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım...

Yatırımcılar üzgün! Altın fiyatları için hafta sonu duyurusu: Sarı madende rüzgar tersine dönecek! Yatırımcılar üzgün! Altın fiyatları için hafta sonu duyurusu: Sarı madende... Haberi Görüntüle

''SENEYE ALTIN 3 BİN 435 LİRA OLACAK''

"Mayıs ayı altın tarafında daha sakin geçebilir. Tek şart Ortadoğu'da gerilimin artmaması. Manipülasyon piyasası için orayı hep canlı tutacaklar. Altın yükselecek mi sorusuna cevabım ise; Gelirin TL olduğundan TL üzerinden alıyor, satıyor ve takip ediyorsun haklı olarak. Ancak gelirin TL de olsa altını dolar paritesi üzerinden veya ons üzerinden takip etmelisin. Eğer TL üzerinden bakıyorsan fiyata değil miktara bak. '100 gramı çalışarak nasıl 200 gram yapabilirim' diye odaklan. Fiyata bakarsan geçen yıl 1.000 liraydı bu yıl 2.435 lira. Seneye 3.435 lira Sonra 4.435 lira. Bu döngü hep böyle devam edecek.

Bizim toplumun çoğunluğu ilk altınla evlendiğinde takılan takılarla tanışır. Basit bir hesap yap 'Evlendiğin gün altın kaç liraydı bugün kaç lira?' Cevap sonuçta."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading