Yandex Metrica

Restoranda kuyruk oluştu! Çeşit çeşit yemekler yok parasına satılıyor

Samsun'da Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği 153 Restoran'ında, 3 çeşit yemek 70 TL'ye indirildiği duyuruldu. İndirim haberi üzerine vatandaşlar restoran önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Bu tip yerlerin sayısını esnafımıza zarar vermeyen lokasyonlarda arttırmayı hedefliyoruz" şeklinde bir açıklama yaptı.

Ekonomi

23.05.2024, 10:49

Restorandaki yüksek fiyatlar gündem olurken, bu sefer Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen restorandaki indirim dikkat çekti. Restoranda, 3 çeşit yemek, ekmek ve su kombinasyonu 70 TL'ye sunulurken, yemekleri ayrı ayrı tercih edenler için ana yemek 40 TL, çorba ise 20 TL olarak satılıyor. Bu uygun fiyatlar nedeniyle restoran önünde uzun kuyruklar oluştu.

Son dakika: AK Parti'den emeli maaşı açıklaması: Ortaya bazı rakamlar çıktı Son dakika: AK Parti'den emeli maaşı açıklaması: Ortaya bazı rakamlar... Haberi Görüntüle

SAYI ARTACAK

Doğan, vatandaşların mutlu olmasından mutluluk duyduklarını ve restoran sayısını artıracaklarını belirterek, "Samsunluların ucuza, kaliteli yemek yemesi için böyle bir hizmeti başlattık. 153 Çağrı Merkezi ve ilçe garajının olduğu yerde 153 Restoranımız var. Bu restoran da insan sirkülasyonunun çok olduğu bir yerde bulunuyor. Hastaneye veya başka bir yere giden vatandaşlar orada mutlaka araç değiştirmek durumunda kalıyor. Biz de ucuza, kaliteli yemeği insanların hizmetine sunmak adına esnafın işlerine de zarar vermeden bir hizmet oluşturalım arzu ettik. Esnaf lokasyonuna uzak olduğundan onların işlerine de olumsuz yansımayacağını düşündük. Hemşehrilerimizin yoğun bir teveccühü oluştu. Hem şoför hem de o bölgedeki insanlar oldukça ilgi gösteriyor. Vatandaşlarımızın mutlu olmasından biz de mutlu oluyoruz. İnşallah böyle işletmelerin sayısını esnafımıza zarar vermeyen lokasyonlarda arttırmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

Akaryakıt fiyatlarında sert düşüş! Benzin ve motorine dev indirim yolda: İşte güncel fiyatlar Akaryakıt fiyatlarında sert düşüş! Benzin ve motorine dev indirim yolda:... Haberi Görüntüle

280 TL'YE 4 KİŞİNİN KARNI DOYUYOR

Başka restoranlarda yemek yeme bedelinin çok fazla olduğunu belirten Cüneyd Şankal, “Böyle bir hizmeti hayata geçirdiği için belediyemizden Allah razı olsun. Türkiye’de yemek fiyatları oldukça pahalı. Alo 153 Restoran, Samsunlular için fırsat oldu. Buradaki tabldot 70 TL. Tek tek yemek alırsanız ana yemek 40, pilav 20, çorba da 10 TL. Yakın zamanda 5 kişi dışarıda bir yemek yedik. 4 kişi bin 400 TL hesap ödedik. Şu anda ise 280 TL’ye dördümüz karnımızı doyuracağız” diye konuştu.

Bakanlıktan iş arayanlara müjde! Başvurular başladı! Türkiye'de o meslek grupları binlerce elemen arıyor! Bakanlıktan iş arayanlara müjde! Başvurular başladı! Türkiye'de o meslek grupları... Haberi Görüntüle

ÇEŞİT ÇEŞİT YEMEKLER YOK PARASINA SATILIYOR

Restoranda tabldot şeklinde sunulan 4 çeşit ana yemek, pilav, çorba, hazır su ve ekmek kombinasyonu 70 TL'ye satılırken, ayrıca ana yemeklerden tas kebabı, İzmir köfte, karnıyarık, sebzeli köfte, fırın tavuk, mantarlı tavuk sote, patates oturtma, tavuk haşlama, sebzeli tavuk, taze fasulye, biber dolması ve kuru fasulye gibi çeşitler 40 TL'den müşterilere sunulmaktadır. Pilav çeşitleri 20 TL'ye, çoban ve mevsim salatası 15 TL'ye, mercimek, ezo ve yayla çorbaları ise 20'şer TL'ye satılmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading