Yandex Metrica

Ramazan öncesi et fiyatlarına fahiş zam! 15 gün içinde iki kez zam yapıldı: Fiyatı 500 TL'ye dayandı

Ramazan öncesi et fiyatlarına fahiş zam! 15 gün içinde iki kez zam yapıldı: Fiyatı 500 TL'ye dayandı

Kırmızı et fiyatları rekora koşuyor! Son dönemlerde fahiş rakamlara çıkan et fiyatlarına ramazan öncesi peş peşe iki zam daha yapıldı. Kırmızı ete gelen zamlar sonrası gözünü beyaz ete çeviren vatandaş bir şok da oradan yaşadı.

Ekonomi

12.03.2024, 20:59

Ramazan öncesi kırımızı et fiyatlarına 15 gün içerisinde 2 kez zam yapıldı. Söz konusu zamma ilişkin açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaolu, “İstanbul’da kasaplarda 15 günde iki kez zam yapıldı. 15 Şubat itibarıyla Rekabet Kurumu’na ihbarda bulundum. 140 TL’ye ithal edip 160 TL’ye mal olan eti yüksek faturalarla gösterip piyasaya karkas eti 350-400 TL’ye satıyorlar." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı için devreye girdi ABD'den talimat verdi: Bitirin bu işi Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı için devreye girdi ABD'den talimat verdi:... Haberi Görüntüle

ET FİYATLARI NEDEN YÜKSELİYOR?

Sözlerine devam eden Aydın Ağaolu, "İthalatı yapan özel sektör firmalarına dikkat. Onlar ucuza ürettikleri eti pahalıya mal etmiş gibi göstererek hem para aklıyor hem de fahiş fiyatla et satılmasına yol açıyorlar." şeklinde konuştu.

Altın ve gümüşü güzel günler bekliyor: Uzman isim açıkladı! O tarihte 3 bin TL! Altın ve gümüşü güzel günler bekliyor: Uzman isim açıkladı! O... Haberi Görüntüle

ET FİYATLARI NASIL DÜŞER?

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaolu, "Böyle durumlarda Rekabet Kurumu’nun tespitleri de dikkate alınarak et ithalatının sadece devlet tarafından yapılmasında yarar vardır." ifadelerini kullandı. Ayrıca Ağaolu, "Bilindiği üzere önümüzde Ramazan ayı var. Et ve süt ürünleri gibi temel gıda maddelerin fiyatlarında ciddi artışlar görüyoruz." dedi.

Bu otomobiller peynir ekmek gibi sattı! İşte Türkiye'nin en çok tercih edilen arabaları Bu otomobiller peynir ekmek gibi sattı! İşte Türkiye'nin en çok... Haberi Görüntüle

KIRMIZI ET FİYATLARI KAÇ TL OLDU?

Kırmızı et fiyatları kaç TL oldu? Kırmızı et fiyatlarına ne kadar zam geldi? Konuya ilişkin açıklamalarında devam eden Ağaoğlu, "Afyon’da karkas fiyatının kilosu 400 TL. Bundan 15 gün önce kıymanın kilosu 350 TL arasındaydı şu anda 480 TL seviyesindedir. Kuşbaşı 380 TL seviyesindeydi 490 TL oldu. Bu fiyatlar İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası için geçerlidir." dedi.

Doların fiyatı 13 TL birden fırlayacak! Yatırımcılar dikkat.. İşte 12 Temmuz 2024 döviz kurları Doların fiyatı 13 TL birden fırlayacak! Yatırımcılar dikkat.. İşte 12... Haberi Görüntüle

BEYAZ ET FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Beyaz et fiyatlarına ilişkin de açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, "Tavuk eti fiyatlarında da artış var. 15 gün önce tavuk göğsü 100 TL seviyesindeydi. 150 liradan satılmaya başladı. Bütün tavuğun fiyatı 50 liradan 80 liraya çıktı." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading