Yandex Metrica

Prof. Ramazan Kurtoğlu'ndan akıllara durgunluk veren uyarı: Tarihin en büyük krizi geliyor!

Prof. Ramazan Kurtoğlu'ndan akıllara durgunluk veren uyarı: Tarihin en büyük krizi geliyor!

Ünlü ekonomist Prof. Ramazan Kurtoğlu'nun son yaptığı yorum akıllara durgunluk verdi: İnsanlık tarihinin en büyük ekonomik krizi geliyor.

Ekonomi

26.04.2024, 04:26

Küresel ekonomi, dünyaya yön veren gizli örgütler, altın ve para piyasalarına ilişkin yorumlarıyla ilgiyle izlenen isimlerden biri olan Prof. Ramazan Kurtoğlu, son uyarılarıyla yine gündemde. 

Youtube'da yayınladığı kısa videoda takipçilerine seslenen Kurtoğlu, vatadaşları dikkatli olmaya davet ederek "Tarihin en büyük krizi geliyor" dedi. 

"İnsanlık tarihinin en büyük para, ekonomi ve finans krizi geliyor" yorumunda bulunan Kurtoğlu, vatandaşlara şu tavsiyede bulundu:

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapmadık Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapmadık Haberi Görüntüle

DEĞERLİ MADEN YA DA TARLA ALIN

"Benim param olsa, imkanlarım olsa, bugünkü şartlarda imkanı olan, 1 gram, 1000 gram, ne ise... Gram altın alırım. Kripto paralar gibi böyle sanal, dokunamadığım şeye yatırım yapmam. Fatma teyzeme, Muharrem amcama söyleyeyim; dokunamadığı hiçbir şeye yatırım yapmasın."

"Yatırım yapacakları şey 4 doğal Merkez Bankası dediğimiz altın, gümüş, platin, paladium... Bunlara 'tabii Merkez Bankaları' denir. Bir diğeri de tarla... Çünkü önümüzdeki 30 yılın en önemli unsuru sevgili kardeşlerim, üretebilen, suyu olan, kendi milli ilaç ve aşısını yapabilen ülkeler ayakta kalacak..."


Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading