Yandex Metrica

Piyasalar nefessiz yükseliyor! Altın uzmanı Hatice Kolçak yatırımcıları uyardı: Altında alım fırsatı olur mu?

Yılın ilk çeyreğinde aralıksız bir şekilde yükselişine devam eden altın fiyatları rekor kırmaya devam ediyor. Tarihi rekorları alt üst eden altın fiyatları hakkında açıklama yapan  Hatice Kolçak, özellikle ons altına dikkat çekerek yatırımcıları hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.

Ekonomi

11.04.2024, 05:55

Piyasaların nabzını ölçen altın uzmanı Hatice Kolçak özellikle ons altın, gram altın ve Bitcoin'de yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. 

Altın piyasası hakkına açıklamalarda bulunan Hatice Kolçak, "Geçtiğimiz hafta altında ciddi bir yükseliş gördük, 2 bin 95 seviyesine geldi ons altın. Bununla beraber gram altında yükseliş gördük" şeklinde konuştu.

TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması: Net tarih verdi TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması: Net tarih verdi Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN YÜKSELİŞE DEVAM EDECEK Mİ?

Sözlerine devam eden Kolçak, "Hatice Kolçak, "Geçtiğimiz hafta altında ciddi bir yükseliş gördük, 2 bin 95 seviyesine geldi ons altın. Bununla beraber gram altında yükseliş gördük" ifadelerini kullandı.

AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak duyuruldu: Her ay 325 euro ödeme! AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak... Haberi Görüntüle

ALTINDA ALIM FIRSATI OLUR MU?

Altın uzmanı Hatice Kolçak, özellikle altında son bir hafta 10 gündür neredeyse nefessiz giden yükseliş sonrası yatırımcıların bir daha alım fırsatı olmayacak gibi anladığını belirtilirken uzman isim "Alım fırsatı gelmedi, alım fırsatı nereden gelir?" diye soranlara cevap verdi.

Gram altın rekora doymuyor! Yeni zirve ile yatırımcıları kendine çekiyor: İşte güncel rakamlar Gram altın rekora doymuyor! Yeni zirve ile yatırımcıları kendine çekiyor:... Haberi Görüntüle

O TARİHE DİKKAT

Sözlerine devam eden Kolçak, sadece bu haftaya özel bazı fırsatların yakalanabileceğini belirterek, "ABD enflasyonu her şeyi belirleyecek küresel tarafta. FED'in toplantısı 1 Mayıs'a kadar toplantı yok. Yani piyasa 1 Mayıs'a kadar rayına girecek" şeklinde konuştu.

Emeklilere özel ayrıcalıklar TBMM gündeminde: 16 milyon emekliyi kapsıyor! Çalışmalar hızlandı Emeklilere özel ayrıcalıklar TBMM gündeminde: 16 milyon emekliyi kapsıyor! Çalışmalar... Haberi Görüntüle

"SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN"

Uzman Hatice Kolçak, ABD verilerinin beklenti ile aynı gelmesi durumunda her şey, özellikle de altın tavana gitmişken bir sürprize hazır olmak gerektiğini belirterek, "Hali hazırda bu kadar yükselmiş bir piyasada bir düzelme gelmesi lazım, bir kar realizasyonu olması lazım. Altının buna da bahanesi bu olabilir" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading