Yandex Metrica

Peteklerin altı neden ısınmıyor! Bunu yapmayan vatandaşların yüksek doğalgaz faturası ödediği ortaya çıktı

Peteklerin altı neden ısınmıyor! Bunu yapmayan vatandaşların yüksek doğalgaz faturası ödediği ortaya çıktı

Özellikle kış aylarında vatandaşların yüksek doğalgaz faturası ödemesine yol açan petek ısınmama sorununa çözüm geldi. Bunu yaparsanız radyatörün alt kısmının ısınmasına yardımcı olursunuz.

Ekonomi

23.01.2024, 18:42

Kombiyi tam performans kullanmanızı sağlayacak ve daha konforlu ısınmanızı sağlayacak çözüm yöntemleri işinize çok yarayacak.

Peteklerin ısınmamasının birçok nedeni olabilir. Öncelikle tespit etmeniz gereken peteklerin üstü mü ısınmıyor yoksa altı mı? Petekleri altı ısınmıyorsa farklı, üstü ısınmıyorsa farklı ihtimaller söz konusudur.

Ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Başvurular bugün başladı Ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Başvurular bugün başladı Haberi Görüntüle

HAVA BİRİKMİŞ OLABİLİR 

Tüm radyatörler düzgün bir şekilde ısınıyor, ancak sadece bir peteğin altı ısınmıyorsa muhtemelen radyatörde hava birikmiştir. Peteğin havasını alarak ısınıp ısınmadığını kontrol edebilirsiniz. Havasını aldıktan sonra bile peteğin altı enlemesine ısınmıyorsa muhtemelen radyatörlerin içinde tortu birikmiştir ve usta çağırmanız gerekir.

Doğalgaz ve elektrik fiyatlarına mayıs ayında zam yapılacak mı? Bakan Bayraktar'dan merak edilen soruya yanıt Doğalgaz ve elektrik fiyatlarına mayıs ayında zam yapılacak mı? Bakan... Haberi Görüntüle

PETEK VANASINI KONTROL EDİN

Kombiye yakın olan veya tüm radyatörler ısınırken, son petek neden ısınmaz diye düşünüyorsanız bu durumun da bir çözümü var: reglaj ayarı. Kombinin en yakınında konumlandırılmış olan peteklerin vanasından bu işlemi kendiniz de yapabilirsiniz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading