Yandex Metrica

Parası olan hemen alsın! İslam Memiş'ten dolar önerisi

Parası olan hemen alsın! İslam Memiş'ten dolar önerisi

İslam Memiş, altının ons fiyatının 2.334 dolar seviyesine ulaşmasıyla birlikte piyasayla ilgili yeni bir değerlendirme yaptı. Yatırımcıları altın alımı konusunda uyardı ve "Terk köşe yapacaklar" şeklinde konuştu.

Ekonomi

27.05.2024, 13:03

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesiyle birlikte yatırımcılar, ani bir heyecan ve kaygı yaşamaya başladı. Yatırımcılar, nasıl bir yol izleyeceklerini belirlemede zorlanırken, piyasanın son değerlendirmesi İslam Memiş'ten geldi.

Altın fiyatları rekor seviyelere yükselirken, ons altın 2.450 dolara ulaşarak yeni bir rekora imza attı. Bununla birlikte, gram altın da 2.539 TL'ye çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

Ne Çin, ne Hindistan: Nisan ayının 'Altın' şampiyonu Türkiye! Ne Çin, ne Hindistan: Nisan ayının 'Altın' şampiyonu Türkiye! Haberi Görüntüle

"ŞU AN BEKLEMEK EN DOĞRU STRATEJİ"

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu dönemde yatırımcıların nasıl davranması gerektiğini açıkladı. Ons altın almaya niyetlenenlerin beklemeleri gerektiğini vurgulayan Memiş, "Ons altın almak isteyenler için şu an beklemek en doğru strateji" şeklinde konuştu.

Bu cezayı yiyen kendine gelemeyecek! Araç sahipleri aman dikkat: Sonunda yaya kalmak var Bu cezayı yiyen kendine gelemeyecek! Araç sahipleri aman dikkat: Sonunda... Haberi Görüntüle

İSLAM MEMİŞ'TEN TAVSİYE

Türk Lirası bulunduranlar için ise altın yerine dolar almalarını öneren Memiş, "Elinizde TL varsa, altın yerine dolar almayı tercih edin." diyerek, bu şekilde döviz kuru farkından faydalanarak altına daha avantajlı bir fiyatla geçiş yapabileceklerini ifade etti.

Altın almak için en uygun zamanın, fiyatların dolar cinsinden belirlenen seviyenin altına inmesini beklemek olduğunu vurgulayan Memiş, özellikle 77,400 dolarlık seviyenin altın alımı için kritik bir eşik olduğuna dikkat çekti.

Editörün notu: Haberde geçenler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

1

0

0

1

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading