Yandex Metrica

Öğrencilere müjde: 2 aylık toplu ödeme hesaplara geçiyor! TCKN göre 4.000, 6.000 ve 8.000 TL ödeme 

Öğrencilere müjde: 2 aylık toplu ödeme hesaplara geçiyor! TCKN göre 4.000, 6.000 ve 8.000 TL ödeme 

Milyonlarca öğrenci, heyecanla bekledikleri müjdeli haberi nihayet aldı. Ödeme tarihleri sonunda netleşti ve bu bilgiyle birlikte eğitim, konaklama, ulaşım ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan öğrenciler rahat bir nefes aldı. Ödemeler, T.C. kimlik numaralarına göre belirlenen hesaplara aktarılmaya başlandı. Son dakika açıklamasının ardından yüzlerce öğrenci sevinçle gülümsedi, maddi sıkıntılar bir nebze olsun hafifledi. Öğrencilerin eğitim seviyelerine bağlı olarak 4.000, 6.000 ve 8.000 TL miktarları banka hesaplarına yatırılıyor. İşte, T.C. kimlik numarasına göre belirlenen ödeme tarihleri takvimi...

Ekonomi

23.01.2024, 21:46

Öğrencilerin uzun süredir beklediği müjde sonunda verildi. Ödeme takvimi, son dakika duyurusuyla açıklandı. Öğrenciler, hemen şimdi banka hesabınızı kontrol edin. Eğitim seviyenize göre belirlenen miktarlar, T.C. kimlik numaranıza dayalı olarak hesaplarınıza aktarılıyor. 

Bugün itibariyle 2 aylık toplu ödemeler başladı. Öğrenciler, eğitim düzeylerine bağlı olarak 4.000, 6.000 ve 8.000 TL'yi hesaplarında görecek. 

İşte, T.C. kimlik numarasına göre belirlenen ödeme tarihleri…

Milyonlarca üniversite öğrencisi eğitim, konaklama, ulaşım ve diğer masraflarını karşılamak amacıyla burs ve kredi başvurularını gerçekleştirmişti. 2023-2024 eğitim öğretim yılı KYK burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları geçtiğimiz günlerde duyuruldu, hemen ardından öğrenciler taahhütname onaylama işlemlerini tamamladı.

KYK burs ve kredi başvuruları olumlu sonuçlanan öğrenciler, bir süredir bekledikleri ödeme tarihlerini öğrenmenin heyecanını yaşıyorlardı. KYK ödeme tarihleri takvimi üzerine yapılan araştırmalar sürerken, konuyla ilgili bir son dakika açıklama geldi.

Yurt dışı çıkış harcından muaf tutulacakların listesi belli oldu! Yurt dışı çıkış harcından muaf tutulacakların listesi belli oldu! Haberi Görüntüle

KYK ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

2023-2024 eğitim yılı KYK burs ve kredi ödeme tarihleri artık netleşti.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK), resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, öğrenim kredisi ve burs ödemelerinin başladığını bildirdi. Ödeme tarihleri, T.C kimlik numarasının son hanesine göre hesaplara aktarılıyor. 

T.C kimlik numarasının son hanesi '0' ve '2' olan öğrenciler, 28 Kasım 2023 Salı günü,

'4' ve '6' olan öğrenciler, 29 Kasım 2023 tarihinde,

'8' olan kişilerin öğrencileri ise 30 Kasım 2023 tarihinde ödemelerini hesaplarında görecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading