Yandex Metrica

Öğrencilere 5.330 TL yattı! Bakan Göktaş açıkladı: Hesapları kontrol edin!

Öğrencilere 5.330 TL yattı! Bakan Göktaş açıkladı: Hesapları kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, öğrencilere Ramazan Bayramı öncesinde minimum 5 bin 330 TL destek ödemelerinin hesaplata yattığını açıkladı. Öğrencilere yönelik bakanlık tarafından yatırılan destek ödemelerinin detayları...

Ekonomi

13.04.2024, 22:18

Ramazan Bayramı öncesinde okuyan çocuklara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından destek ödemeleri yatırıldı.

Her ay hesaplara yatırılan SED ödemeleri Nisan ayında ne zaman yatacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Heyecanla beklenen haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan geldi. 

Bakan Göktaş,  Ödemelerin bugün öğrencilere yattığını açıkladı. Peki, SED ödemeleri ne kadar? Kimlere SED ödemesi yatırılıyor? Öğrencilere SED ödemesi şartları neler?

CİMER'e vatandaşlardan şikâyet yağıyor! KDV hilesiyle devleti soyanlara maliye nefes aldırmayacak! CİMER'e vatandaşlardan şikâyet yağıyor! KDV hilesiyle devleti soyanlara maliye nefes... Haberi Görüntüle

NİSAN SED ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK? 

Ramazan Bayramı nedeniyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ödemelerin hesaplara 8 Mart 2024’te aktarıldığını açıkladı. Vatandaşların hesaplarını kontrol etmesi istendi.

Altın uzmanından ezber bozan tahmin: Gram altın çakılacak! Altın uzmanından ezber bozan tahmin: Gram altın çakılacak! Haberi Görüntüle

SED ÖDEMESİ NE KADAR YATIYOR?

 Ekonomik destek ödemesi olarak anaokulu öğrencilerine 3.614,13 TL, ilköğretim öğrencilerine ise 5.421,20 TL, ortaöğretimde okuyan öğrencilere 5.782,62 TL nakdi destek yatıyor.

Bununla birlikte ortaöğretim seviyesinde olan ancak okula devam etmeyen çocuklara 3.614,14 TL SED ödemesi yatıyor. Kuruluşlardan ayrılan gençlere ise bakanlık 2.891,53 TL sosyal yardım yatırıyor. Buna ek olarak korunma kararıyla birlikte üniversiteye devam eden öğrencilere de 6.505,44 TL destek ödeniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading