Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.80

%-0.3 expand_more

ALTIN

2528.50

%0 expand_less

BIST

10889.48

%0.17 expand_less

BTC ($)

67689.81

%0.34 expand_less

O marketten indirim kampanyası! Tuvalet kağıdında fiyatlar düştü! 32'li dev paketi 75 TL'ye satılacak!

O marketten indirim kampanyası! Tuvalet kağıdında fiyatlar düştü! 32'li dev paketi 75 TL'ye satılacak!

Son zamanlarda marketler indirim üstüne indirim yapıyor. Özellikle temel ihtiyaç ürünlerinde artan fiyatlar yeniden düşüşe geçti.

Ekonomi

23.01.2024, 20:51

Koronavirüs pandemisi sürecinde ürünlerde astronomik oranda zamlar yaşanmıştı. Günden güne fiyatı artan ürünler arasında tuvalet kağıtları da yer alıyordu. Artan fiyatlar nedeniyle vatandaşlar stok yaparmak zorunda kalmıştı. Şimdi ise tuvalet kağıtlarında fiyatlar yeniden düşüşe geçti. 

Emekli aylığı düzenlemesi Meclis'e geliyor! Zamlı ilk ödeme tarihi resmen belli oldu Emekli aylığı düzenlemesi Meclis'e geliyor! Zamlı ilk ödeme tarihi resmen... Haberi Görüntüle

TUVALET KAĞIDINDA KAMPANYA

Market alışverişi için bütçe hesabı yapan vatandaşlar artan fiyatlar yüzünden pek çok ürünü alamıyordu. Enflasyon oranlarının artmasıyla sürekli artan fiyatların en çok etkilediği ürünlerden biri de tuvalet kağıtlarıydı. PTT AVM tuvalet kağıtlarında dev indirim yaptığını duyurdu.

Dolarda faiz etkisi: Tüm dengeler değişiyor! 9 lira birden... 18 Temmuz 2024 güncel döviz fiyatları Dolarda faiz etkisi: Tüm dengeler değişiyor! 9 lira birden... 18... Haberi Görüntüle

PTT AVM'DEN İNDİRİM

PTT AVM tuvalet kağıdı indiriminde 75 TL'ye varan fiyatlarla satış yapacak. PTT AVM tarafından paylaşılan haber müşteriler tarafından ilgiyle takip edilirken kampanya kapsamında yer alan tuvalet kağıdı markaları da merak konusu oldu. PTT AVM tarafından yapılan kampanya kapsamında EKO marka iki katlı 32'li tuvalet kağıdı 76.50 TL'ye satılacak. Kampanya süreci bittikten sonra bu marka tuvalet kağıtları eski fiyatlarına dönecek. Bu sebeple kampanya bitmeden yetişmek vatandaş için önemli. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading