Yandex Metrica

O gün gelmeden bunu yapın! Ünlü ekonomistten kafa karıştıran açıklama! FED sonrası dolar ve altın...

O gün gelmeden bunu yapın! Ünlü ekonomistten kafa karıştıran açıklama! FED sonrası dolar ve altın...

FED'in faiz kararının çarşamba günü açıklanması beklenirken, altın ve dolarda yükseliş ivmesi devam ediyor. Ekonomist Hatice Kolçak ise yatırım için doğru bir hafta olmadığını belirtirken uyarılarda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:24

Altın ve dolar fiyatları ABD'de geçen hafta açıklanan enflasyonun beklentileri aşması sonrası çarşamba günü açıklanacak FED para politikası kararlarına odaklandı. 

Uzman isimden altın ve gümüş için şaşırtan tahmin: Artık hiç bir değeri kalmayacak! Balon patlamak üzere Uzman isimden altın ve gümüş için şaşırtan tahmin: Artık hiç... Haberi Görüntüle

'BU HAFTA YATIRIM YAPMAK DOĞRU OLMAZ'

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, YouTube kanalından yatırımcılara uyarıda bulundu. 

Kolçak konuyla ilgili açıklamasında, "Dolar endeksi çok güçlü şu an. Dünyada büyük bir şekilde güçlendi. Doları baskılamakta zorlanıyoruz. FED Toplantısı’na kadar bu seviyeler sürecek. Ons altın tarafı yükselişe geçti. Bu hafta bahsettiğim risklerden dolayı dolardaki yukarı yönlü riskin devam ettiğini belirtebilirim. Çarşamba gününe kadar beklemek zorundayız. Rakamların oturması Perşembe ve Cuma gününü bulabilir. İlla ki işlem yapmak isteyenler için ise kademeli alım olabilir. Yatırım tavsiyesi değil ama ben öyle yapıyorum. Ama ben bu hafta herhangi bir şey yapmayı düşünmüyorum. Ama çok büyük bir düşüş olursa alım yapabilirim" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading