Yandex Metrica

O bankadan tarihi akaryakıt kampanyası! 250 TL üzeri benzin ve motorin almanız yeterli

O bankadan tarihi akaryakıt kampanyası! 250 TL üzeri benzin ve motorin almanız yeterli

Otomobiline akaryakıt almak isteyen vatandaşlar bir yandan benzin istasyonlarındaki indirimleri takip ederken bir yandan da bankaların akaryakıt kampanyalarını takip ediyor. ING Bank, tüketicilerin indirim beklentilerine yanıt verdi ve yeni kampanyasını bu beklentiye uygun olarak düzenledi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:29

Akaryakıt indirimleri ve banka kampanyaları aracına benzin ya da motorin almak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yıl içerisinde birçok banka vatandaşın akaryakıt indirim talebine yanıt verirken ING Bank'tan 50 TL'lik indirim müjdesi geldi.

Türk  Hava Yolları'ndan dünya rekoru! En çok yolcu taşıyan hava yolu şirketi oldu Türk Hava Yolları'ndan dünya rekoru! En çok yolcu taşıyan hava... Haberi Görüntüle

ING BANK KAMPANYA DETAYLARI

ING Bank'tan yapılan açıklamaya göre, 16 Şubat 31 Mart tarihi arasında ING Bank kredi kartıyla yapılan akaryakıt alışverişlerinde hediye TL verilecek. Bunun için 4 defa 250 TL'lik akaryakıt yapılması yeterli. Bu alışverişin öncesinde kampanyaya katılım sağlamak için OPET yazarak 2205 numarasına mesaj gönderilmeli. 

4 defa 250 TL'lik akaryakıt alışverişin ardından 50 TL puan hesabınıza tanımlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading