Yandex Metrica

O bankadan herkese 5 bin TL ödenecek! Bu koşulları sağlayan hemen başvurabilir

O bankadan herkese 5 bin TL ödenecek! Bu koşulları sağlayan hemen başvurabilir

Bankalar kampanyalarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. Yeni bir kampanya haberi QNB Finansbank’ın dijital bankacılık hizmeti olan Enpara'dan geldi. Müşterilerini memnun etmeye çalışan banka, kampanyanın detayları hakkında bilgi verdi.

Ekonomi

12.02.2024, 08:30

Bankalar kampanyalarına hız kesmeden devam ederken yeni bir kampanya duyurusu QNB Finansbank'tan geldi. Banka resmi internet sitesi üzerinden kampanya detaylarını ve şartlarını tek tek açıkladı. Kampanyaya katılım sağlayanlara 5 bin TL ödeme yapılacak. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan bu kampanyaya nasıl başvuru yapılacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın, ABD'nin kovulduğu uranyum ülkesine çıkarma yaptı Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın, ABD'nin kovulduğu uranyum... Haberi Görüntüle

TÜM BANKACILIK HİZMETLERİ ÜCRETSİZ 

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık hizmeti olarak sunulan Enpara, vatandaşlara bir kampanya haberini duyurdu. Bankanın Resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Enpara Şirketim’i öneren ve üye olmalarını sağlayan kişilere 5 bin TL ödeme yapılacak. Enpara.com Şirketim’i kullanmaya başlayan işletme için müşterilere 100 lira ödül vereceğide ifade edildi. Enpara kullanmaya başlayanlar şirketin tüm bankacılık hizmetlerinden de ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek. Peki, kampanya şartları nelerdir? 

Yatırımcıların yeni gözdesi sektör lideri HES Kablo: Yüzde 10’unu tek başına gerçekleştiriyor Yatırımcıların yeni gözdesi sektör lideri HES Kablo: Yüzde 10’unu tek... Haberi Görüntüle

5 BİN LİRA ÖDÜL VERİECEK 

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık hizmeti olan Enpara, müşterileri tüm bankacılık hizmetlerinden hızlı ve masrafsız bir şekilde faydalabiliyor. QNB Finansbank resmi internet sitesinde duyurulan bu kampanya 31 Aralık 2023 tarihine kadar sürecek. Cep şubeye girdikten sonra Enpara’yı tavsiye edin butonuna tıklayın ve devam eden adımları izleyerek ödülden faydalanabilirsiniz. Düzenlenen bu kampanyaya dahil olanlara 5 bin lira ödül verileceği açıklandı. Enpara.com Şirketim’i kullanmaya başlayan şirketlerin tüm bankacılık hizmetlerinde de ücretsiz yararlanabilirler. 

Enpara.com Şirketim 5 bin TL’ye kadar ödül kampanyası detaylı bilgi için>  TIKLAYINIZ...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading